Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στις 18:30 στο Στέκι της Νέας Πόλης τα μέλη του Σωματείου καλούνται να συμμετέχουν στη διαδικασία με στόχο την ενίσχυση του έργου προστασίας των αδέσποτων και των δεσποζόμενων ζώων

Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Στέκι της Νέας Πόλης (Αρχελάου 8), ενώ ο χώρος παρέχεται δωρεάν με το Σωματείο να ευχαριστεί τους αρμοδίους.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Σωματείο με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook εδώ μέχρι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017.

Η ανακοίνωση του Σωματείου για τις εκλογές

Τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας. Ας ενωθούμε λοιπόν για να μπορέσουμε να τους προσφέρουμε αυτό που τους αξίζει. Ο «Αίσωπος» χρειάζεται περισσότερους εθελοντές και ενεργά μέλη για να μπορέσει να γίνει ΠΙΟ δυνατός, να προχωρήσει μπροστά και να έχει την ευκαιρία να κάνει μεγαλύτερο έργο. Σας καλούμε όλους να δηλώσετε το «παρών» τη μέρα των εκλογών για να δημιουργήσουμε ένα πιο αποτελεσματικό Σωματείο.

Έτσι, η ενεργή συμμετοχή σας στο Σωματείο και η παρουσία σας στις εκλογές είναι μέγιστης σημασίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος για το τελευταίο έτος. Δικαίωμα συμμετοχής ως υποψήφιος έχει κάθε οικονομικά τακτοποιημένο μέλος για τα τελευταία 2 έτη. Εάν δεν έχετε τακτοποιήσει αυτές τις οφειλές μπορείτε να το κάνετε την ημέρα των εκλογών.

Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε κοντά μας και κοντά στα ζώα που το έχουν ανάγκη.