12 χρόνια Ωδείο Νεάπολις με μια μοναδική προσφορά για όλα τα παιδιά της Καβάλας: Ο Σεπτέμβρης δωρεάν!

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν – Επιπλέον εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μου την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου; Ποιο είναι το όργανο που του ταιριάζει καλύτερα; Θα πρέπει να το κατευθύνω κάπου εγώ ή να το αφήσω να διαλέξει αυτό που θέλει; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις ταλανίζουν αρκετούς γονείς κάθε χρόνο τέτοια εποχή…

Τι καλύτερο από το να δοκιμάσει το ίδιο το παιδί, θα ήταν μια σωστή απάντηση. Και τώρα, μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσει και… δωρεάν!

Το Ωδείο Νεάπολις της Καβάλας γιορτάζει τα 12α γενέθλιά του και προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη μαγεία της μουσικής, δωρεάν μαθήματα εκμάθησης οργάνου για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο 2017!

Η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους νέους σπουδαστές του Ωδείου, ανεξάρτητα από την ηλικία τους ή το όργανο που τους ενδιαφέρει να μάθουν!

Νέες τιμές και ειδικές εκπτώσεις

Πέρα από την προσφορά του Σεπτεμβρίου, η Διεύθυνση του Ωδείου Νεάπολις ανακοίνωσε νέες, χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα για το Ειδικό Αρμονίας, αλλά και ειδικές εκπτώσεις για τα παιδιά τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών!

Ποια Τμήματα λειτουργούν

Στο Ωδείο Νεάπολις λειτουργούν τρία Τμήματα: Κλασικό, Μοντέρνο, Παραδοσιακό. Στο Κλασικό απονέμονται τίτλοι σπουδών αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού, ενώ στο Μοντέρνο από τον Διεθνή Οργανισμό Rock School of London (International Rock Music Exam Board).

Επίσης, λειτουργεί Τμήμα Προετοιμασίας για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικής της Ελλάδας (Εδώ, το Νεάπολις έχει να παρουσιάσει επιτυχία 100%!) καθώς και Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας.

«Καμάρι» του Ωδείου, βεβαίως, παραμένει και το Τμήμα Μουσικοκινητικής Αγωγής (Προπαιδεία). Σε αυτό το Τμήμα, οι λιλιπούτειοι επίδοξοι «μουσικάντηδες» (ηλικίας από 3 έως 7 χρονών) έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη μουσική μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Τα Μουσικά Σύνολα και η προσφορά στην πόλη

Πέρα από την προσωπική επαφή με τον παιδαγωγό τους στο όργανο επιλογής, όλοι οι σπουδαστές του Νεάπολις έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα από τα Μουσικά Σύνολα που λειτουργούν με ευθύνη των επικεφαλής καθηγητών των αντίστοιχων Τμημάτων.

Στο Ωδείο δραστηριοποιούνται τα εξής Σύνολα: Κλασικής Μουσικής, Κλασικών Κιθάρων, Παραδοσιακό-Λαϊκό και Ροκ Εργαστήρια (Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου), καθώς και μια Παιδική-Νεανική Χορωδία!

Πέρα από την πολύτιμη εμπειρία της συνεργασίας και της σύμπραξης με άλλους μουσικούς, οι σπουδαστές του Νεάπολις έχουν την ευκαιρία, μέσα από τη συμμετοχή τους στις ορχήστρες, να πάρουν και μία «γεύση» από… «πατάρι», αφού τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου δίνουν συχνά-πυκνά συναυλίες στο κοινό της Καβάλας συμμετέχοντας με επιτυχία και πάντοτε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα της πόλης (Λευκή Νύχτα, Ελευθέρια, Γιορτή Αγοράς και Εκπαίδευσης, i2Fest, Wood Water Wild Festival κ.ά.).


Πληροφορίες

Ωδείο Νεάπολις
Μικράς Ασίας 56 | 654 04 | Καβάλα
Τ 2510 24 33 66 | Κ 6972 000 104
website | facebook