Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Δεν έχει αντίπαλο…

Κέρδισε για 8η συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα Ελλάδος στην ΠΟΚ στο Πανελλήνιο που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Φέτος πήρε δύο χρυσά σε 2 κατηγορίες και σε 2 στυλ

H πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα του Παναγιώτη Τσοχαταρίδη δεν αμφισβητήθηκε ούτε αυτή τη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της ΠΟΚ που ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 του μηνός στην Αθήνα. Ο Καβαλιώτης πρωταθλητής πρόσθεσε ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στην πλούσια συλλογή του, κάνοντας συνολικά 10 τις επιτυχίες του στην συγκεκριμένη διοργάνωση και δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι στην κυριολεξία δεν έχει αντίπαλο!

10 φορές πρωταθλητής Ελλάδος

Αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες και σε δύο στυλ (LowKick και Full Contact) υπερασπιζόμενος το χρυσό μετάλλιο που κατέχει και τα κατάφερε περίφημα, κερδίζοντας τον τίτλο για 8η συνεχόμενη χρονιά. Αυτό και μόνο το επίτευγμα δείχνει την αξία του νεαρού αθλητή, που εκτός από 10 φορές πρωταθλητής Ελλάδος είναι 2 φορές 3ος στην Ευρώπη (2015, 2017) και 2 φορές 3ος στον κόσμο (2014, 2016). Πρόκειται για διακρίσεις που τον συγκαταλέγουν στους κορυφαίους της κατηγορίας του και του χάρισαν και τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στο κόσμο για φέτος.