Νέστος: Πήρε και τον Γκουτσίδη

Με την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκη, κλείνει ο μεταγραφικός κύκλος του Ιανουαρίου για την ομάδα της Χρυσούπολης

Λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Νέστος πραγματοποίησε ακόμα μια μεταγραφή με την οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο το χώρο της μεσαίας γραμμής και κλείνει παράλληλα τον μεταγραφικό της κύκλο. Απέκτησε τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Γκουτσίδη, που πριν από λίγες ημέρες είχε μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ο Γκουτσίδης είναι γιος του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου, Πάνου Γκουτσίδη και συμφώνησε το απόγευμα της Τρίτης με το συγκρότημα της Χρυσούπολης, στην οποία βρέθηκε για λίγες ημέρες πέρσι το καλοκαίρι, όταν δεν συμφώνησε με τον Παναιγιάλειο και έκανε προπονήσεις στο Νέστο για περίπου 10 ημέρες. Δέχτηκε όμως πρόταση από την Δόξα Δράμας κι απ’ εκεί μεταπήδησε στον Ηρακλή. Είναι γεννημένος στις 12/7/1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κρήτη με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Παραμένει τελικά ο Κρολ

Εν τω μεταξύ το σήριαλ με την παραμονή ή όχι του Πολωνού Κρολ έληξε οριστικά με την απόφαση ο υψηλόσωμος επιθετικού να συνεχίσει μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Χρυσούπολη. Αρχικά δεν είχε δεχτεί την πρόταση για μείωση των αποδοχών του, που του είχε κάνει η διοίκηση του Νέστου, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε την άποψη του και σε νέα συνάντηση που είχε με τους διοικούντες εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει με τους νέους όρους που του προτάθηκαν.