Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής: Εγκαίνια (του παρκέ) με «Φράγκι»

Ένα ολοκληρωμένο κλειστό γυμναστήριο θεωρείται πλέον το κλειστό της Γεωργιανής, με την τοποθέτηση του παρκέ, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν το Σάββατο παρουσία του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Φραγκίσκου Αλβέρτη

Με την παρουσία του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ Φραγκίσκου Αλβέρτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στα εγκαίνια του παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που διατηρεί δεσμούς με την περιοχή και μάλιστα έχει επενδύσει σ’ αυτήν αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη να παραβρεθεί στην εκδήλωση στην οποία έδωσε και αρκετός κόσμος, που θέλησε να δει από κοντά τον Αλβέρτη, τον οποίο και χειροκρότησε θερμά αλλά και το κλειστό γυμναστήριο που πλέον θεωρείται ολοκληρωμένο και μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Εθνικών κατηγοριών.

Και επίτιμος δημότης Παγγαίου

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους οι παράγοντες του Δήμου Παγγαίου αναφέρθηκαν στο πλούσιο βιογραφικό, την δράση και τις επιτυχίες του αθλητή και έκαναν γνωστό του έγινε πρόταση να γίνει επίτιμος δημότης του Δήμου Παγγαίου, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Ο Αλβέρτης, γνωστός και ως «Φράγκι», που από το 2015 είναι γενικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού, τιμήθηκε εκτός από τον Δήμο Παγγαίο και από τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν μεταξύ τους για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, δηλαδή το τοπικό Παγγαίο και τους Μακεδόνες Κρηνίδων.

Κέρδισαν οι (τυπικά) γηπεδούχοι

Για την ιστορία αξίζει να τονιστεί ότι αγώνας έληξε με 66-58 υπέρ του Παγγαίου που τυπικά ήταν φιλοξενούμενο, μιας και η αναμέτρηση έπρεπε κανονικά να γίνει στην έδρα των Μακεδόνων. Προκειμένου όμως να συνδυαστούν τα εγκαίνια με την παρουσία του Αλβέρτη, δέχτηκαν την πρόταση να δώσουν το εντός έδρας παιχνίδι τους στο κλειστό της Γεωργιανής.