Και δεύτερο περιστατικό με κομμένο κεφάλι γάτας στην Καβάλα;

Πολίτης καταγγέλλει ότι βρήκε και δεύτερο κατακρεουργημένο γατάκι στο κέντρο της πόλης και το ανέφερε στην Αστυνομία, η οποία ήδη διεξάγει έρευνες για το πρώτο περιστατικό το οποίο σόκαρε φιλόζωους και μη

Μετά τις αποτρόπαιες εικόνες της αποκεφαλισμένης μικρής γάτας στο κέντρο της Καβάλας οι οποίες σόκαραν φιλόζωους και μη, με το περιστατικό να κινητοποιεί και την Αστυνομία (διαβάστε εδώ κι εδώ), καταγγέλθηκε και δεύτερο ανάλογο περιστατικό, επίσης στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, πολίτης κοινοποίησε σε φιλοζωικές ομάδες της Καβάλας ότι το μεσημέρι της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, περνώντας από το ίδιο σημείο της πλατείας, στην οδό Δοϊράνης, είδε το κεφάλι από ένα μαύρο γατάκι.

Αναφέρει, μάλιστα, ότι πήγε στην Αστυνομία και υπέδειξε το σημείο, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ έδωσε και κατάθεση, σύμφωνα με την οποία σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ίδια πολίτης αναφέρει ότι το θέμα «μας αφορά όλους. Θα μπορούσε στη θέση μου να ήταν κάποιο παιδάκι και να το έβλεπε. Όταν βλέπουμε κάτι τέτοιο δεν γίνεται να αδιαφορούμε, ούτε να τα περιμένουμε όλα από τους εθελοντές».