Σεξουαλική παρενόχληση στο κέντρο της Καβάλας!

Ομάδα μεθυσμένων νεαρών παρενόχλησε νεαρή κοπέλα σε κεντρικό σημείο της πόλης και μάλιστα σε ώρα αιχμής, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων καταστηματαρχών και περαστικών

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε το κέντρο της Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και καταστηματαρχών.

Μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε κατάσταση μέθης, παρενόχλησε μια κοπέλα στον πεζόδρομο Παύλου Μελά, περί τις 20:30, τη στιγμή που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα και υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο.




Η κοπέλα φώναξε, με αποτέλεσμα να βγουν οι καταστηματάρχες από τις επιχειρήσεις τους και να σπεύσουν σε βοήθεια, ζητώντας τον λόγο από τους νεαρούς και απωθώντας τους, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία.

Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, αντέδρασαν, βρίζοντας τους περαστικούς και στη συνέχεια αποχώρησαν, πριν καταφθάσει η αστυνομική δύναμη, με το περιστατικό να λήγει εκεί.

Σύμφωνα με μάρτυρες, οι νεαροί δε μιλούσαν ελληνικά, όμως δεν πρόκειται για μετανάστες ή φιλοξενούμενους στο Ασημακοπούλου, όπως λανθασμένα διέρρευσε, αλλά για αλλοδαπούς οι οποίοι διαμένουν στην Καβάλα για επαγγελματικούς λόγους.