Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος έκανε το καθήκον του…

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκανε δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη ΦΝΘ

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. κ. Στέφανου, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έκοψε το πρωί της Πρωτοχρονιάς την βασιλόπιτα της.  Στην εκδήλωση όπου όλοι έδωσαν τις ευχές τους για υγεία, ευτυχία, καλές στιγμές και δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες, παραβρέθηκε εκτός των άλλων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Δημήτρης Σταμάτης καθώς και ο πρώην Υπερνομάρχης Κώστας Τάτσης.

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, ευχήθηκε σε όλους τους συμπολίτες καλή χρονιά δηλώνοντας ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας του. Συγκεκριμένα επισήμανε ότι «οτιδήποτε καλό να ευοδωθεί μέσα στην νέα χρονιά και για όλους εμάς οι οποίοι ασχολούμαστε με την εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας- Θάσου, οφείλουμε να διεκδικήσουμε περισσότερα. Οφείλουμε να κάνουμε την ρήξη μας με την μετριότητα, με την μιζέρια, με τα προβλήματα και να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμη  περισσότερα. Σημαντικό στοιχείο για τον καθένα μας είναι ο απολογισμός της θητείας μας, τον οποίο ο κόσμος τον εμπιστεύτηκε  για να εκπροσωπήσει την περιοχή. Είμαι από τους ανθρώπους που νοιώθω πως προσπάθησα και έκανα το καθήκον μου και μάλιστα αυτή την διάθεση για να την εξειδικεύσω  θα την παρουσιάσω αναλυτικά μια από τις επόμενες ημέρες».