«Αυτοψία» Μακάριου στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και ευχαριστίες του Διευθυντή [φωτογραφίες]

Ο Θωμάς Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τις ενέργειές του που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόσληψη αναγκαίου προσωπικού - Στο «τραπέζι» και η προοπτική ίδρυσης μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Θάσο

Το Κέντρο Υγείας Πρίνου στη Θάσου επισκέφτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ο Μακάριος Λαζαρίδης. Το γεγονός γνωστοποίησε ο Διευθυντής του ΚΥ Θωμάς Αγγελόπουλος, δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες αλλά και σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελόπουλος έγραψε: «Ευχαριστήσαμε τον κ. Λαζαρίδη για τις συντονισμένες ενέργειές του στην έγκριση του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΚΥ ΠΡΙΝΟΥ και τις παρεμβάσεις του μέσω της 4ης ΥΠΕ στην έγκριση μεγάλου αριθμού επικουρικού Υγειονομικού προσωπικού.

Ήδη έχουν αναλάβει εργασία μέσω του προγράμματος της 4ης ΥΠΕ πέντε άτομα (ΤΕ γραμματείας, ΤΕ νοσηλευτικής, ΔΕ οδηγός και δύο πληρώματα ΔΕ στον Τομέα ΕΚΑΒ) και αναμένεται η πλήρωση ακόμη επτά εγκεκριμένων επικουρικών θέσεων.

Συζητήσαμε επίσης διεξοδικά υπάρχοντα προβλήματα και τρόπους αντιμετώπισης καθώς επίσης και μελλοντικούς σχεδιασμούς και ενδεδειγμένες ενέργειες για τη λειτουργία του ΚΥΠ και την προοπτική ίδρυσης και λειτουργίας μονάδας Τεχνητού Νεφρού».