Στην Καβάλα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Κώστας Φραγκογιάννης

Σειρά συναντήσεων και επαφών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα έχει ο Καβαλιώτης υφυπουργός Εξωτερικών

Άρτι αφιχθείς από την την Αττάλεια της Τουρκίας όπου είχε συνάντηση με τον ομόλογό του υφυπουργό εξωτερικών της Τουρκίας Sedat Onal για τον δεύτερο γύρο θεματολογίας για την προώθηση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας ο Κώστας Φραγκογιάννης βρίσκεται από την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στην Καβάλα.

Ο Καβαλιώτης υφυπουργός Εξωτερικών Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας μετέβη στην Τουρκία για την επισκόπηση της προόδου που έγινε μετά τη συνάντηση της Καβάλας στα τέλη Μαΐου [διαβάστε περισσότερα εδώ] και, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, συμμετείχε στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής σε επίπεδο αρχηγών κρατών για την παραλαβή (από την Τουρκία) της προεδρίας του SEECP (South Eastern European Cooperation Process).

Ο Κώστας Φραγκογιάννης με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αττάλεια

Ο κ. Φραγκογιάννης θα παραμείνει στη γενέτειρα πόλη για όλη τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Το πρόγραμμά του, εκτός από ξεκούραση και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, περιλαμβάνει και σειρά επαφών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Κωστή Σιμιτσή και τον πρόεδρο της Εργοανάπτυξη ΑΜ-Θ ΑΕ Αρχέλαο Γρανά, ο υφυπουργός θα έχει συνάντηση με επιχειρηματίες της περιοχής. Στο «μενού» της συνάντησης εργασίας θα είναι οι προοπτικές των εξαγωγικών επιχειρήσεων του νομού Καβάλας.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, ο κ. Φραγκογιάννης θα βρίσκεται μεταξύ άλλων στο πάνελ της παρουσίασης του νέου βιβλίου της πρώην Επιτρόπου της ΕΕ και πρώην υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου στον Θερινό Κινηματογράφο «Ζέφυρο» [διαβάστε αναλυτικά πατώντας εδώ].