ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Σχεδόν μια ενδεκάδα απουσιών εν όψει Νίκης Βόλου

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα του Αλεξάντερ Νούρι πριν από το κρίσιμο παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» - Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΠΑΕ προς τον κόσμο για στήριξη

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά 10 θα είναι οι απουσίες που θα έχει η ομάδα της Καβάλας στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νίκη Βόλου. Η κακοδαιμονία έχει χτυπήσει για τα καλά στο συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι, ο οποίος θα παρατάξει για ακόμα μια αγωνιστική μια ενδεκάδα ανάγκης, δεδομένων των απουσιών βασικών παικτών λόγω τραυματισμού και τιμωριών.

Η κατάσταση είναι μάλιστα τόσο δύσκολη, που η ΠΑΕ ΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να περιγράψει τις δυσκολίες και να κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που δε θα αγωνιστούν. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Νίκη Βόλου, δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών και τιμωριών:

Patrick Ebert, Απόστολος Στίκας, Milos Spasic, Bogdan Stamenkovic,  Γιάννης Καζαντζίδης, Νίκος Σαμπανίδης, Dino Musija, Δημήτρης Θωμαΐδης, Sunday Alimi, Yannis Ammour.

Σας περιμένουμε όλους, την ερχόμενη Κυριακή, στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” ώστε να στηρίξετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας σε αυτή την δύσκολη αποστολή».