Πάνθηρες Καβάλας: Η Σοφία Κελεμένη στην Εθνική Νεανίδων

Η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου της Καβάλας θα συμμετέχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U 18 στο Ηράκλειο

Στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων κλήθηκε, για ακόμα μια φορά, η Σοφία Κελεμένη! Η νεαρή αθλήτρια των Πανθήρων Καβάλας αποτελεί βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το οποίο θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Ηράκλειο (6-14/8).

Η διοίκηση του συλλόγου της Καβάλας έκανε γνωστή την κλήση τονίζοντας ότι «με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως η αθλήτριαΣο μας, Σοφία Κελεμένη, έχει κληθεί από την ΕΟΚ στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη το διάστημα 06-14/08.

Στη Σοφία, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία και να απολαύσουν κάθε στιγμή απ’ αυτό το γεμάτο μοναδικά συναισθήματα μπασκετικό ταξίδι με το εθνόσημο στη φανέλα»!

Οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 09.00, από όπου θα αναχωρήσουν για την Αρναία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυτατζόγλειο στις 14.00.