ΕΠΣ Καβάλας: Μεταγραφές, ανανεώσεις και ανακοινώσεις στο προσκήνιο

Όλη η μεταγραφική, και όχι μόνο, κίνηση στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας

Εντονη ήταν η δραστηριότητα των τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων της Καβάλας το Σαββατοκύριακο, εν όψει της παρουσίας τους την επόμενη χρονιά. Έγιναν γνωστές μεταγραφές, ανανεώσεις αλλά έγιναν και ανακοινώσεις αναφορικά με το μέλλον των ομάδων.

Ο Παναγιώτης Κυφωνίδης κάτω απ’ τα δοκάρια του Άρη Πηγών: Μια ακόμα σημαντική ενίσχυση έρχεται να προστεθεί στις ήδη εντυπωσιακές μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Άρης τη φετινή περίοδο. Πρόσθεσε στο δυναμικό του τον ικανότατο τερματοφύλακα Παναγιώτη Κυφωνίδη. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με άγριες διαθέσεις για την ομάδα μας! Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έχει περάσει με επιτυχία από ΑΟ Καβάλας,Νέστο Χρυσούπολης, Ένωση Ερμιονίδας, Αντιφίλιππους, Αετό Οφρυνίου και τελευταίο σταθμό την Αναγέννηση Λιμεναρίων! Ένας απ’ τους κορυφαίους τερματοφύλακες του νομού μας θα υπερασπίζεται την εστία του Άρη Πηγών τη σεζόν 2022/23. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κυφωνίδη».

Τρείς ανανεώσεις στον Ηρακλή Καβάλας: Την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγός της Δημήτρη Στερνιώτη ανακοίνωση η διοίκηση του «γηραιού» μαζί μ’ αυτές των αδελφών Γαβριήλ και Θανάση Παπαδόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε  την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας μας.  Ο παλιός φίλος και “αρχηγός” Δημήτρης Στερνιώτης που με την πολυετή εμπειρία και το ήθος του θα βοηθήσει ουσιαστικά στην επιτυχή πορεία της ομάδας καθώς και οι ταλαντούχοι αδερφοί Γαβριλος Παπαδοπουλος  και Θανάσης Παπαδόπουλος! Καλή αρχή»!

Με δικές της δυνάμεις στην Α’ ΕΠΣΚ η Αναγέννηση Λιμεναρίων: Στην πρώτη της επίσημη ανακοίνωση η νέα διοίκηση του συλλόγου της Θάσου έκανε γνωστή τη φιλοσοφία με την οποία θα κινηθεί στο πρωτάθλημα, όχι μόνο την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και στο μέλλον. Η ανακοίνωση της αναφέρει: «Το διοικητικό της ομάδας θέλει να κάνει γνωστό τις προθέσεις με τις οποίες έχει σκοπό να κινηθεί για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της περιοχής μας και να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Προτεραιότητα μας είναι να ανθίσουν οι ακαδημίες, ώστε να εξελιχθούν μέσα από την σκληρή δουλειά που θα γίνεται στο γήπεδο, καθώς επίσης και να ενισχυθούν οι υποδομές, ώστε το περιβάλλον του γηπέδου να είναι κατάλληλο για τη φιλοξενία του κόσμου και των παιχτών. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, με απώτερο σκοπό στα επόμενα χρόνια να μην χρειάζεται ενίσχυση».

Συνεχίζει και τη νέα χρονιά στο Ακροβούνι ο Κώστας Φοργιάρης: Για ακόμα μια σαιζόν θα φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου ο Κώστας Φοργιάρης. Η διοίκηση με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ανανέωση, όπως επίσης και τον Ποιμενίδη και Λεοντή, ενώ επισημαίνει ότι έρχονται και μεταγραφές. Αναλυτικά: «Ανανέωση συνεργασίας μας με τον Κώστα Φοργιάρη για μια ακόμη χρονιά σε μια διαφορετική απαιτητική κατηγορία! Συνεχίζει μαζί μας ο μικρός της παρέας μας Δημήτρης Ποιμενιδης καθώς και ο Βαγγέλης Λεοντής! Υγεία παλικάρια. Στις επόμενες ημέρες ανανεώσεις και μεταγραφές».

Αλμπάντης και Αρμάντο δεν φεύγουν από το Αγίασμα…: Δύο σημαντικές ανανεώσεις ανακοίνωση η διοίκηση του Μακεδονικού. Κατ’ αρχήν με τη φανέλα του συλλόγου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο έμπειρος μέσος Νίκος Αλμπάντης, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον ικανότατο επιθετικό Ντιέγκο Αρμάντο! «Προέκταση του προπονητή στο χορτάρι, που εκπέμπει κύματα αυτοπεποίθησης και κινήτρου παρασύροντας τους συμπαίκτες του προς την επιτυχία» αναφέρει για τον πρώτο η ανακοίνωση, ενώ για τον δεύτερο τονίζει ότι είναι «γαλουχημενος σε πρωταθληματικό περιβάλλον, σφοδρός εκτελεστής, αχόρταγη επιθυμία για γκολ».

Και ο Μιχάλης Μπαντάνης στο ρόστερ του Χρυσοχωρίου: Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, που δεν θέλει να είναι απλός κομπάρσος στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζεται. Μετά τις εκπλήξεις από την Ξάνθη, και την απόκτηση γνωστών ονομάτων, όπως οι Βασίλης Δόντσος, Πέτρος Σαρηγιαννίδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος, στο ρόστερ του συλλόγου προστέθηκε κι ένα πολύ γνωστό όνομα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπαντάνη, ο οποίος μετά τη θητεία του στον Άρη Πηγών μετακομίζει στο Χρυσοχώρι. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Διακαής πόθος φιλάθλων και διοίκησης, έρχεται για να γεμίσει με την εμπειρία και τις ικανότητες του το ρόστερ. Ποδοσφαιρικά μεγαλωμένος στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και με πολυετή παρουσία στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Ευχή όλων να μείνει μακριά από τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας στην Α’ Κατηγορία».

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ευχαριστεί…: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός που διοργάνωσε ο σύλλογος το βράδυ της Παρασκευής 1/7 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, μετά από δύο χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του. Εκτός από τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων όπως ο Δήμος Παγγαίου, βουλευτές, εθελοντές καθώς και τους συλλόγους που πρόσφεραν τραπεζοκαθίσματα  όπως οι Σύλλογοι Κοκκινοχώματος, Αμισιανών, Παλαιοχωρίου, Δάτου και Αγίου Ανδρέα! «Η μαζική προσέλευση του κόσμου σε όποια διοργάνωση κάνουμε μας γεμίζει αισιοδοξία και κουράγιο. Είστε το καύσιμο μας, το οξυγόνο μας και σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Συνεχίζουμε ενωμένοι για την διατήρηση των τοπικών μας παραδόσεων» καταλήγει η ανακοίνωση.