Άρης Πηγών: Απέκτησε ακόμα έναν υπερπρωταθλητή

Ο Γιώργος Ζούλης αποτελεί την τελευταία μεταγραφική κίνηση του συλλόγου, που αναδεικνύεται στον μεγάλο πρωταγωνιστή της φετινής μεταγραφικής περιόδου

Δεν έχουν τελειωμό οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις του Άρη Πηγών, που είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της θερινής περιόδου στην Καβάλα στον τομέα της ενίσχυσης του ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Μετά τους Κυφωνίδη, Μπατάκογλου αλλά και τους πρωταθλητές της περσινής χρονιάς Δουμάνη και Αθανάση, ακόμα ένας τροπαιούχος θα φορέσει την κίτρινη φανέλα. Πρόκειται για τον Γιώργο Ζούλη, ο οποίος έχει περάσει από πολλές επαγγελματικές και ερασιτεχνικές ομάδες και πέρσι είχε συμμετοχή στην εκπληκτική πορεία το Βύρωνα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά: «Ακόμη ένας υπερπρωταθλητής της περσινής χρονιάς έρχεται να ενισχύσει με την εμπειρία του την ομάδα μας!! Πλούσιο το βιογραφικό του (σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες) και πως να μην είναι όταν έχει περάσει με επιτυχία από Ολυμπιακό Ν.Λιοσίων, Πανθρακικό Κ20, Έβρο Σουφλίου, Κόσμιο, Δόξα Θεολόγου και Βύρωνα Καβάλας!! Γιώργο Ζούλη καλώς ήρθες στον Άρη Πηγών».

Εν τω μεταξύ στο σύλλογο συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για τον μεγάλο χορό του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.