Ρεγγίνα Μακέδου: «Σε όλες τις φωτογραφίες είναι η ίδια γυναίκα…»

«Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε στο Instagram η Καβαλιώτισσα χορεύτρια, η οποία θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, αλλά και από την περίοδο που δίνει «μάχη» με τον καρκίνο

Με μία διαφορετική ανάρτηση επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ρεγγίνα Μακέδου. Η Καβαλιώτισσα χορεύτρια η οποία δίνει εδώ και καιρό «μάχη» με τη λευχαιμία, μοιράζεται το δύσκολο αυτό ταξίδι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το Instagram αποτελεί αγαπημένο της μέσο για να επικοινωνεί στους ακόλουθούς της τα αισιόδοξα μηνύματά της και τις φωτογραφίες της στις οποίες είναι πάντα χαμογελαστή. Τελευταία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια, περνά αρκετά δύσκολα, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Με την αισιοδοξία που τη διακατέχει, Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, τότε που η υγεία της δεν είχε χτυπηθεί ακόμη από τον καρκίνο, αλλά και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες της, δείχνοντας την αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φώτο από τώρα, αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πώς είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε. Μαλλιά πριν-μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δε σε αναγνωρίζεις, όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου, σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στο Instagram.