ΑΟ Καβάλα: Σαλπιγγίδης για την επίθεση, Πετράκης για την άμυνα…

Ακόμα δύο νέα παιδιά προστίθενται και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που το Σάββατο θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Βύρωνα στο Βερούλειο στάδιο

Συνήθεια έχουν γίνει πλέον οι ανακοινώσεις μεταγραφών στην ομάδα της Καβάλας, η οποία προσπαθεί να συμπληρώσει το ρόστερ της εν όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα πραγματοποιήσει τον στόχο της αξιοπρεπούς πορείας. Έτσι λοιπόν τον απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής (26/8) έγιναν γνωστές ακόμα δύο κινήσεις με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Κατ’ αρχήν επισημοποιήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τον 18χρονο αμυντικό Αντώνη Πετράκη και στη συνέχεια η απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Κώστα Σαλπιγγίδη.

Ο Κώστας Σαλπιγγίδης

Ο Σαλπιγγίδης έχει εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική, κάτι που θεωρείται σημαντικό για την ομάδα. Προέρχεται από μια καλή χρονιά στο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου όπου πέτυχε 6 γκολ και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει σημαντικά. Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Κώστα Σαλπιγγίδη.Ο 22χρονος επιθετικός, ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέσα στους 10 κορυφαίους σκόρερ του Α’ Ομίλου με την φανέλα του ΜΑ Ορφανίου, σκοράροντας έξι από τα δεκατρία συνολικά τέρματα που πέτυχε η Καβαλιώτικη ομάδα.

Κώστα σε καλωσορίζουμε στον ΑΟΚ και σου ευχόμαστε μια όμορφη χρονιά χωρίς τραυματισμούς»!

Ο Αντώνης Πετράκης

Όσο για τον Πετράκη, η εξαιρετική παρουσία του την περσινή χρονιά με την Κ20 ήταν το «διαβατήριο» για την συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με τον φερέλπι και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Αντώνη Πετράκη. Ο 18χρονος αμυντικός ξεχώρισε με την περσινή του παρουσία στην ομάδα Κ20 του συλλόγου μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις Εθνικές Κατηγορίες με την φανέλα της ομάδας μας.

Αντώνη σου ευχόμαστε μια καλή σεζόν σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο»!

Στις 6.30 με τον Βύρωνα στο Βερούλειο

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Βερούλειο στάδιο κόντρα στο Βύρωνα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων. Θα είναι το πρώτο τεστ για το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη αλλά και η ευκαιρία για τους φιλάθλους της Καβάλας να δουν από κοντά τον νέο ΑΟΚ, και φυσικά να παρακολουθήσουν την ομάδα του Βύρωνα που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη Γ’ Εθνική.