ΑΟΚ – Βύρωνας: Ισοπαλία χωρίς γκολ, αλλά με πολλές υποσχέσεις… [φωτογραφίες]

Θετικό το δείγμα γραφής από το πρώτο φιλικό της χρονιάς για τον ΑΟΚ, και το τελευταίο πριν τον αγώνα κυπέλου με τα Γιαννιτσά για τον Βύρωνα

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) το φιλικό παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Βύρωνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (όποτε κι αν ξεκινήσει…)!

Για το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν το πρώτο τεστ της χρονιάς και κατά γενική ομολογία το δείγμα ήταν θετικό. Μπορεί η ομάδα να είναι φανερό ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, ωστόσο έδειξε ότι ο στόχος της δημιουργίας ενός συνόλου που θα έχει αξιοπρεπή πορεία στη Γ’ Εθνική μπορεί να επιτευχθεί. Όταν μάλιστα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, τα πράγματα σίγουρα θα γίνουν καλύτερα…

Όσο για τον Βύρωνα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΣ Γιαννιτσά, την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία, απείλησε αρκετές φορές την εστία της Καβάλας, αναγκάζοντας τους τερματοφύλακες Σιαματά και Παπαποστόλου σε εντυπωσιακές αποκρούσεις και γενικά έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Το ζεστό χειροκρότημα που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων μετά το τέλος της αναμέτρησης, από τον αρκετό (για τα δεδομένα της εποχής) κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, ήταν η καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών τους αλλά και δείγμα εκτίμησης και εμπιστοσύνης στην αξία τους!

Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι προπονητές των δύο ομάδων ήταν πολλές, κάτι που ήταν αναμενόμενο, σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τις εξής συνθέσεις:

Βύρωνας: Αθανασίου, Μαυρογιάννης, Καρίπογλου, Ναουμίδης, Δερμιτζάκης Π., Τουμανίδης, Γκατζολάρι, Παντελίδης, Χατζόπουλος, Λούκοβιτς, Δερμιτζάκης Α.

Καβάλα: Σιαματάς, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Γκιντίδης, Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καγκελίδης, Σαλπιγγίδης, Μπαρέτας, Ρουμπιές, Καρακώστας.