ΑΟ Καβάλα: Πρόβα τζενεράλε με Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα δοθεί το Σάββατο 5/11 στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στη νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα από τη Θεσσαλονίκη - Την Πέμπτη παρουσιάζει τη νέα φανέλα

Με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου θα δοθεί, όπως όλα δείχνουν, η πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Καβάλας εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, η οποία προσδιορίζεται για την μεθεπόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Η ομάδα από τον Δήμο Θερμαϊκού της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί το απόγευμα του Σαββάτου 5/11 στην Καβάλα για να κοντραριστεί με το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη στο «Ανθή Καραγιάννη» με πιθανή έναρξη της αναμέτρησης τις 15.00. Η αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέφερε ότι το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή, ωστόσο μετά από νέα επικοινωνία και συνεννόηση των ομάδων αποφασίστηκε να διεξαχθεί μια ημέρα νωρίτερα.

Ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, είναι μια νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα, η οποία «προβιβάστηκε» ύστερα από την αγορά του ΑΦΜ της Θύελλας Σαρακηνών, μετά τις επιτυχημένες προσπάθειες του προέδρου της Παναγιώτη Σολομωνίδη.

Παρουσιάζει τη νέα φανέλα

Εν όψει της σέντρας του πρωταθλήματος ο ΑΟΚ θα παρουσιάσει τη νέα του φανέλα, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στο καφέ «No 18 downtown coffee bar». Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Φίλαθλοι, σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας μας για την σεζόν 2022-2023. Το event θα λάβει χώρα την ερχόμενη Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στο “No 18 downtown coffee bar” επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου 18 στον πεζόδρομο. Το παρών θα δώσει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου μας ενώ θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση για μια φανέλα της ομάδας μας».

Τελειώνει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Εν τω μεταξύ, με την προοπτική της έναρξης (επιτέλους) της αγωνιστικής περιόδου, ολοκληρώνεται και η περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας. Στη σχετική ανακοίνωση του ο ΑΟΚ αναφέρει: «Καθώς πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν, σας ενημερώνουμε πως η προπώληση των εισιτηρίων διάρκειας στο περίπτερο του ΕΟΤ θα διαρκέσει για λίγες ακόμα ημέρες. Πρόλαβε κι εσύ να κλείσεις μια θέση στο “Ανθή Καραγιάννη” ώστε να παρακολουθήσεις από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Συνεργασία με την «Υδρόγειο Ασφαλιστική»

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε, ο ΑΟΚ θα συνεργαστεί φέτος με την γνωστή Ασφαλιστική Εταιρία «Υδρόγειος Ασφαλιστική», η οποία θα συνδράμει της προσπάθειας τη φετινή χρονιά. Η ανακοίνωση της συνεργασίας αναφέρει: «Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973 και θα ενισχύσει τον σύλλογο μας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η υποστήριξη αυτή συνδράμει έμπρακτα στην ανάδειξη και βιωσιμότητα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη συνεργασία να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να σταθούν δίπλα σε ένα εκ των πιο ιστορικών αθλητικών σωματείων της χώρας, όπως είναι ο ΑΟΚ».