ΑΟ Καβάλα: Έσβησαν και μαθηματικά οι λιγοστές ελπίδες πρωτιάς…

Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη γνώρισε την ήττα στη Δράμα από τον Πανδραμαϊκό με 2-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Καμπανιακού επί του Ορφανίου, η «μάχη» της κορυφής κρίθηκε υπέρ της ομάδας της Χαλάστρας

Την ήττα με 2-0 στη Δράμα από τον Πανδραμαϊκό γνώρισε, το απόγευμα της Τετάρτης 19/4, ο ΑΟΚ στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, με την οποία έχασε και μαθηματικά πλέον τις λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Η διαφορά των 7 βαθμών που δημιουργήθηκε μετά τη νίκη του Καμπανιακού επί του Ορφανίου, δεν καλύπτεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν ανώτερο στο 1ο μέρος της αναμέτρησης και αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που το δόθηκαν σ’ αυτό το χρονικό διάστημα η πορεία της αναμέτρησης θα ήταν διαφορετική. Δεν σκόραρε όμως και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι που ήθελαν περισσότερο τη νίκη την πήραν με δύο τέρματα που σημείωσαν σε διάστημα 6 λεπτών.

Απ’ εδώ και πέρα το «καραβάκι» σ’ αυτές τις αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να διατηρήσει την καθ’ όλα τιμητική 2η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά και κοιτώντας την επόμενη χρονιά.

Φάσεις και Γκολ

  • Στο 6ο λεπτό διπλή ευκαιρία για τον ΑΟΚ με διαδοχικά σουτ των Ιορδανίδηξ και Ρουμπιέ τα οποία εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
  • Το 1-0 γίνεται από τον Αχαλινόπουλο μετά από ολιγωρία της άμυνας στο 61ο λεπτό, και 6 λεπτά αργότερα ο Χατζηκυριάκου επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια γράφει το τελικό 2-0.
  • Στο 90’ ο τερματοφύλακας του Πανδραμαϊκού διώχνει σωτήρια την μπάλα σε κεφαλιά του Βασιλόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Καζαντζίδη.

Οι Συνθέσεις

Πανδραμαϊκός: Μιχαηλίδης, Μητρούσης, Μεντής, Ντόσης , Μαχαίρας , Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος , Ιγνατίου, Κούκολης, Μπάμπουρας Στυλιανίδης , Παυλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ρεβυθόπουτλος, Μπαμπαλής, Βασίλεβιτς, και Στυλιανίδης
Καβάλα: Παπαποστόλου , Μπατσαράς , Μαγκαφίνης (70’ Παβλόφ), Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καζαντζίδης , Καρακώστας (86’ Καρακώστας), Βαφειάδης, Ρουμπιές (80’Χωρινός), Ιορδανίδης (86’ Γιαννακός), Μπαρέττας (80’ Σπανδωνίδης).