Flag in Life Awards 2025 Modern Cuisine: Στην κορυφή της εστίασης και φέτος η Θάσος δια… χειρός Γιάννη Μαρινόπουλου

Το εστιατόριο "Lost Sheep" στο οποίο δραστηριοποιείται ο ταλαντούχος Θάσιος executive chef απέσπασε ένα αστέρι στα φετινά βραβεία

Μια λαμπρή τελετή, εξαιρετικά ποιοτικά εστιατόρια και βραβεία,, αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι το ποιοτικό φαγητό στη χώρα μας έχει δύναμη και προοπτικές.

Με έναν μαραθώνιο ταξιδιών και αξιολογήσεων σε όλη την Ελλάδα σαν διαπιστευτήριο, τα Flag in Life Awards 2025 Modern Cuisine, με μια τελετή με αύρα πολιτισμού και σχέδια για το μέλλον,  που σφυρηλατούν το μέλλον της εστίασης στην Ελλάδα, έδωσαν τα βραβεία και τις ποιοτικές διακρίσεις στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας που προτείνουν σύγχρονη κουζίνα.

Η τελετή απονομής έγινε στο αμφιθέατρο του Mουσείου Μπενάκη, έναν χώρο με μεγάλο συμβολισμό πολιτισμού, ο οποίος επελέγη ειδικά για την περίπτωση λόγω του γεγονότος ότι ο Διονύσης Κούκης, κατά τη διάρκεια της πάρεμβασής του, ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει στον δημόσιο χώρο (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) ένα ερώτημα το οποίο ποτέ δε συζητήθηκε επίσημα στην χώρα μας, αν «η υψηλή γαστρονομία ανήκει στον χώρο των καλών τεχνών ή είναι μία εφαρμοσμένη τέχνη».

Κατά τη διάρκεια της τελετής, εκτός από τη βράβευση και την απονομή ποιοτικών διακρίσεων στα καλύτερα εστιατόρια, έγινε και η απονομή μίας σειράς ειδικών βραβείων σε πρόσωπα η χώρους, που διακρίθηκαν ειδικότερα για συγκεκριμένους λόγους.

Ανάμεσα στα εστιατόρια τα οποία διακρίθηκαν φέτος ήταν και το εστιατόριο “Lost Sheep” στη Θάσο, όπου ο ταλαντούχος executive chef, Γιάννης Μαρινόπουλος ο οποίος επιμελείται των γεύσεων στο εν λόγω εστιατόριο, παρέλαβε τη διάκριση του ενός αστεριού, το οποίο απονέμεται για την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών, μια ακόμη απόδειξη ότι το ταλέντο, η συνέπεια και η ποιότητα μπορούν να κρατήσουν ψηλά την εστίαση της περιοχής, τις γεύσεις της Θάσου και την επαγγελματική αξία του ίδιου.