ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Η «πρώτη» την Παρασκευή, αλλά οι προπονήσεις άρχισαν…

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκίνησε στο «Ανθή Καραγιάννη» με 18 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή Θωμά Γράφα – Κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Ζωγράφου

Μπορεί η «πρώτη» του ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2 να έχει οριστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουλίου, με την ΠΑΕ να καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στο «Ανθή Καραγιάννη», ωστόσο οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας με τον προπονητή Θωμά Γράφα να έχει στη διάθεση του 18 ποδοσφαιριστές. Όλοι τους τις προηγούμενες ημέρες ολοκλήρωσαν τις εργομετρικές εξετάσεις τους.

Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι νέα πρόσωπα στην ομάδα, πολλοί από τους οποίους δοκιμάζονται από την τεχνική ηγεσία ή και κάποια που έχουν κλείσει συμφωνία για να φορέσουν τη φανέλα του ΑΟΚ αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση τους.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ζωγράφου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας monobala.gr είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει. Ο υψηλόσωμος Κατερινιώτης γκολκίπερ που  ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΑΟΚ, είναι 25 ετών και στην καριέρα τους έχει αγωνιστεί στον Λεβαδειακό (Κ19) αλλά και σε Πανθρακικό, Δία Δίου, ΑΕ Καρίτσας και Σβορώνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Γιάννης Ιωαννίδης που ανήκε στην περσινή τριπλέτα των τερματοφυλάκων του ΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για ανανεώσει για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα της Καβάλας.

Τέλος, με την ευκαιρία της ανεπίσημης πρώτης της ομάδας η ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βιντέακι με στιγμιότυπα από την προπόνηση και με το εξής σχόλιο «Stronger as One – AOK Above All. Η στήριξή σας είναι η δύναμή μας! Και φέτος όλη η Καβάλα παίζει μαζί! Συμπλήρωσε τη φόρμα για να παραγγείλεις το εισιτήριο διαρκείας σου».