Το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας απέκλεισαν το πρωί της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2025 οι αγρότες που από το προηγούμενο βράδυ είχαν καταφθάσει στην πόλη από τα τρία μπλόκα του νομού [διαβάστε περισσότερα και δείτες φωτογραφίες και βίντεο πατώντας εδώ και εδώ].
Φωνάζοντας συνθήματα, οι αγρότες «έστρωσαν» τον δρόμο που οδηγεί στην είσοδο του κτιρίου με σανό [«σας επιστρέφουμε τον σανό που μας ταΐζετε», είπαν χαρακτηριστικά], ενώ ξεφόρτωσαν ένα φορτηγό σταφύλια και πέταξαν μέσα στην είσοδο ντομάτες και γάλατα.
«Δεν κάνουμε βήμα πίσω, είναι ζήτημα επιβίωσης», διεμήνυσαν οι αγρότες, οι οποίοι πρόκειται να συμμετέχουν και στο συλλαλητήριο της πλατείας Καπνεργάτη ενάντια στην αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα.
Δείτε φωτογραφίες



