Έγκλημα στο Χρυσοχώρι Καβάλας: Ο εγγονός σκότωσε τη γιαγιά του «για ασήμαντη αφορμή…»!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο - Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά τη σύλληψη του 23χρονου δράστη ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του

Σοκ στη μικρή κοινωνία του Χρυσοχωρίου αλλά και στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 82χρονης γυναίκας το πρωί της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022 [διαβάστε περισσότερα εδώ, εδώ και εδώ].

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τη ζωή της άτυχης γυναίκας αφαίρεσε ο ίδιος ο εγγονός της, «για ασήμαντη αφορμή», όπως σημειώνεται.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Εξιχνιάστηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ανθρωποκτονία 82χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε σήμερα, σε οικισμό της Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες εντός της οικίας του θύματος, ο 23χρονος με χρήση βίας της προκάλεσε σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Μετά την ενημέρωση των αρχών και έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα προέκυψε ως δράστης της εν λόγω εγκληματικής ενέργειας ο 23χρονος, ο οποίος κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».