Καβάλα: Ο «Θορ» ξετρύπωσε τα ναρκωτικά…

Σύλληψη 24χρονου στο Λιμάνι της Καβάλας από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, και εντοπισμός ναρκωτικών στο σπίτι του με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ουσιών Κ9

Στη σύλληψη ενός 24χρονου ημεδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες της Δευτέρας, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του ν. 4139/2013 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, τα στελέχη του Λιμεναρχείου εντόπισαν τον 24χρονο να έχει στην κατοχή του μία  αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων και ένα δισκίο δραστικής ουσίας αλπραζολάμης, άνευ ιατρικής συνταγής.

Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του ανωτέρω ημεδαπού, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΘΟΡ» K9, όπου εντοπίστηκαν τα παρακάτω:

-Δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων,
-Δεκαεπτά (17) δισκία δραστικής ουσίας αλπραζολάμης,
-Δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες άγνωστη λευκή σκόνη πιθανόν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 1,9 γραμμαρίων,
-Ένας (01) πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και
-Μία (01) ζυγαριά ακριβείας

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στο Τμήμα Χημικών Υπηρεσιών Καβάλας.