Ανατολική Μακεδονία-Θράκη: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε μια εβδομάδα

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών σε Δράμα, Αλεξανδρούπολη και Ροδόπη

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 13-09-2023 έως και 19-09-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης 3 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν τέσσερις ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το παραπάνω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μία οικία, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, δύο μεταλλικές πίπες με ίχνη κοκαΐνης και ένας μεταλλικός θρυμμαριστής με ίχνη κάνναβης.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός στην Δράμα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης και δύο ημεδαποί σε περιοχή της Ροδόπης.

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας και Κομοτηνής.