ΚΑΒΑΛΑ BC: Έγγραφη σύσταση από τον αθλητικό δικαστή

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς με τον Δούκα δεν επέφεραν την τιμωρία της έδρας, όπως φοβούνταν πολλοί

Με τον ίδιο τρόπο που ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο θέλουν να ξεκινήσουν τον 2ο στην ομάδα μπάσκετ της Καβάλας. Ο στόχος και με τον Αίολο Αστακού στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι και πάλι η κατάκτηση του πολυπόθητου «ροζ φύλλου» αγώνα για να γίνει έτσι ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Στον αγώνα αυτό ο Ηλίας Μωσαΐδης ελπίζει να έχει στη διάθεσή του και τον Άλφα Ντιαλό, μιας και η ομάδα έχει κάνει ήδη αίτημα προς την Ισπανική Ομοσπονδία προκειμένου να πάρει το letter of clearance και να εκδοθεί το δελτίο του στην ΕΟΚ.

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό η Καβάλα τιμωρήθηκε με έγγραφη σύσταση από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Δούκα.

Οι ρέφερι, που ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών με τα σφυρίγματά τους και με την εύνοια που έδειχναν σε Ρούμπιο και Κυρίτση, είχαν γράψει ότι οι φίλαθλοι της Καβάλας τούς έβριζαν εν χορώ και υπήρχαν φόβοι ότι επίκειται ακόμα και τιμωρία της έδρας. Ωστόσο το μόνο που έγινε ήταν απλά και μόνο μια σύσταση.