Νέστος Χρυσούπολης: Έκπληξη με την επιστροφή Κούτεφ

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα μέρη μετά από απουσία έξι μηνών με την ομάδα του Νέστου να «χτίζει» ήδη το πλάνο για την επόμενη χρονιά

Ένας παλιός καλός γνώριμος του Νέστου επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από μια μικρή απουσία έξι μηνών. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Κούτεφ που είχε συνδέσει το όνομά του με την εκρηκτική άνοδο του συλλόγου που μέσα σε δύο χρόνια από την τοπική κατηγορία της Καβάλας έφτασε να κατακτάει 5 τίτλους, ανάμεσα στους οποίους το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος και το σούπερ – καπ με τον κυπελλούχο της Γ’ Εθνικής.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός που πέρσι έπαιξε σε 28 παιχνίδια της ομάδας στα οποία σημείωσε 6 γκολ, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά από 2,5 χρόνια θητείας στη Χρυσούπολη. Αγωνίστηκε στην Μπότεφ Πλόντβιβ που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, αλλά εδώ και λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι θέλει να επιστρέψει στο Νέστο, προφανώς γιατί δε βρήκε στην Μπότεφ τις συνθήκες που περίμενε. Οι πληροφορίες αυτές αποδείχτηκαν αληθινές και σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου ολοκλήρωσε τη συμφωνία με το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Έπεται συνέχεια…

Όπως δείχνουν τα πράγματα στο Νέστο δεν ενδιαφέρονται πλέον μόνο να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα για να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια την πορεία τους όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου, αλλά να αρχίσουν να «χτίζουν» την ομάδα της επόμενης χρονιάς όπου οι φιλοδοξίες θα είναι μεγαλύτερες. Με την επιλογή του Κούτεφ, που όπως είναι γνωστό έχει περάσει από την Ξάνθη και για ένα εξάμηνο και από την Καβάλα (ως δανεικός), δείχνουν ότι πάνε στα σίγουρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφική ενίσχυση δε θα σταματήσει εδώ, μιας και έπεται συνέχεια…

Πρώτα ο Εορδαϊκός

Εν τω μεταξύ στο Νέστο έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για το εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Εορδαϊκό που θα γίνει αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στη Χρυσούπολη.

Ο στόχος, ιδιαίτερα μετά την βαριά ήττα απ’ τη Δόξα στη Δράμα, θα είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα Ο Δ. Μαγκαφίνης δε θα έχει στην διάθεσή του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ισπανό Ντιέγκο Τόρες, ούτε όμως και τον Αποστολίδη. Και οι δύο υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα με την Καλαμαριά. Αντίθετα, μέσα στα πλάνα του είναι ο Κωνσταντίνου. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Δρακίδης, Γκιόση και Καραγιάννης (Θράκης).