Δημήτρης Μαγκαφίνης: Δεν πρέπει να έχουν παράπονο απ’ το Νέστο, Καλαμαριά και Δόξα Δράμας…

Δήλωση με νόημα του προπονητή του Νέστου για τη μάχη της κορυφής στην Γ' Εθνική

Στεναχωρημένος για την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα στην Καλαμαριά εμφανίστηκε ο προπονητής του Νέστου Δημήτρης Μαγκαφίνης ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Μιλώντας για το πρωτάθλημα τόνισε ότι τώρα πια θα είναι υπόθεση για δύο στην κορυφή (δηλαδή για Δόξα Δράμας και Καλαμαριά), ενώ απάντησε και σε όλους όσους «κατηγόρησαν» το Νέστο ότι παίζει για τη Δόξα ή την Καλαμαριά.

«Κατώτεροι του αναμενομένου»

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε ότι «συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που μας κέρδισε δίκαια και κατά κράτος. Τόσο στον αγώνα με την Δόξα Δράμας όσο και σ’ αυτόν με την Καλαμαριά η ομάδα δεν ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου! Η εικόνα μας δεν ήταν αυτό που δουλέψαμε απ’ την αρχή της χρονιάς! Είχαμε έναν αγώνα την Τετάρτη, είχαμε και βασικές απουσίες όπως τον νεοαποκτηθέντων Κούτεφ και Τόρες όπως και του Αποστολίδη. Έτσι δεχτήκαμε 4 γκολ, και θα μπορούσε ο αντίπαλος αν δεν έριχνε ρυθμούς στο 2ο ημίχρονο το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Είμαι στεναχωρημένος γιατί έπρεπε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο»

«Πρωτάθλημα για δύο ομάδες…»

Μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για την δική του ομάδα τόνισε ότι «το πρωτάθλημα έχει πάρει τον δρόμο του! Μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής θα είναι ένα πρωτάθλημα για δύο. Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το μεγάλο κέρδος για την ομάδας μας είναι ότι χρησιμοποιούνται σιγά – σιγά νεαρά παιδιά που μπαίνουν σ’ αυτά τα γήπεδα και αντιμετωπίζουν αυτούς τους παίκτες. Έτσι αφήνουμε μια παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια, μιας και θα έχουν αρκετές συμμετοχές στην Γ’ Εθνική».

«Τέσσερα γκολ δεχτήκαμε στη Δράμα, τέσσερα και στην Καλαμαριά»

Στο τέλος ο Δ. Μαγκαφίνης σχολίασε αυτά που άκουσε από την εξέδρα αλλά και από δημοσιογράφους σε Καλαμαριά και Δόξα, ότι τάχα ο Νέστος παίζει για να στηρίξει τη μία ή την άλλη ομάδα, κι ενώ δέχτηκε από 4 γκολ από κάθε μια! Συγκεκριμένα δήλωσε με νόημα ότι «δεν πρέπει να έχει κανένα παράπονο από εμάς ούτε η Καλαμαριά ούτε η Δόξα Δράμας! Τέσσερα γκολ δεχτήκαμε στη Δράμα, τέσσερα γκολ δεχτήκαμε και στην Καλαμαριά. Θέλω να πω μ’ αυτό ότι ο Νέστος παίζει μόνο για τον εαυτό του. Άκουγα στις εξέδρες κάποιους που φώναζαν και έλεγαν ότι εμείς παίζουμε για την Δόξα Δράμας, χωρίς να ξέρουν ούτε εμένα ούτε και την ομάδα του Νέστου. Πριν από δύο εβδομάδες στην Δράμα άκουσα απ’ την άλλη πλευρά ότι παίζουμε για την Καλαμαριά!  Μάλιστα πείραξε τότε κάποιους που είπα ότι πίστευα ότι ο Απόλλων έχει καλύτερη ομάδα. Η Δόξα από τότε έχει ανεβεί και θα το παλέψει μέχρι το τέλος για είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα! Παίζουμε για να πάρουν συμμετοχή τα παιδιά, να τελειώσει το πρωτάθλημα ήρεμα και ωραία. Η ομάδα είναι σε καλό momentum και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι βρήκαμε μόνο δύο δελτία από την περσινή ομάδα και προστέθηκαν 20 νέοι παίκτες.  Και τώρα βρισκόμαστε στην 4η θέση»!