Νέστος: Πάει για το «διπλό» στον Αλμωπό…

Με πλήρη σύνθεση και χωρίς καμία απουσία θα ταξιδέψει στην Αριδαία η ομάδα της Χρυσούπολης με στόχο την επιστροφή στις νίκες...

Με πλήρη σύνθεση θα παρουσιαστεί στην Αριδαία για τον αγώνα κόντρα στον τοπικό Αλμωπό η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης! Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν τραυματίες, μιας και ο Αποστολίδης ήδη από την Δευτέρα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ούτε όμως και τιμωρημένοι αφού στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής αποκλεισμού ο Καζαντζίδης. Εκτός αυτού ο προπονητής Δημήτρης Μαγκαφίνης θα μπορεί πλέον να υπολογίζει και στην βοήθεια των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου. Οι μπλε κάρτες των Τόρες και Κούτεφ από Ισπανία και Βουλγαρία αντίστοιχα έχουν έρθει στην Ελλάδα και τα δελτία τους έχουν εκδοθεί, πράγμα που σημαίνει ότι και το σχήμα που θα παρουσιάσει ο Νέστος την Κυριακή θα είναι νέο!

Δ. Μαγκαφίνης:

«Μας δυσκόλεψαν στον 1ο γύρο…»

Αναφερόμενος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο κ. Μαγκαφινης επισήμανε ότι «πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που είναι δυνατή και μάλιστα μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα στον 1ο γύρο! Από τότε βέβαια έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της, ωστόσο παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος. Ο στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη, μιας και έχουμε αρκετό καιρό να πάρουμε «διπλό» σ’ έναν αγώνα»! Απ’ τους 8 αγώνες που έδωσε η ομάδα μακριά από την έδρα της, οι 3 ήττες ήρθαν από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας (Δόξα Δράμας, Καλαμαριά και Λαγκαδά) καθώς και από τον Καμπανιακό! Απ’ την άλλη έχει φέρει ισοπαλία με τον Μακεδονικό Φούφα και έχει καταφέρει να κερδίσει σε Εορδαϊκό, Παραλίμνιο και Βατόλακκο.