Βραβεία ΕΤΑΒΕ 2016: Στους κορυφαίους Συλλόγους ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας!

Νέα αναγνώριση για τον Χάρη Παλτόγλου και τα παιδιά του από την Ένωση Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) έκοψε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα σε μια εκδήλωση-γιορτή για το άθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκειά της βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι Σύλλογοι και αθλητές του Tae Kwon Do για το 2016, με τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας να αποσπά ουκ ολίγες διακρίσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ Χρήστος Μανώλης μιλά στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Θάλεια Ζαγναφέρη

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο προπονητής του Συλλόγου Χάρης Παλτόγλου αλλά και οι αθλητές Παναγιώτης Συσούρκας, Γρηγόρης Πιτσής, Πασχάλης Ιωάννου, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Ηλιάνα Ιωάννου και Έλενα Λουτσίδου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στη Θεσσαλονίκη: Ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου (δεξιά), οι βραβευθέντες αθλητές και οι «αφανείς ήρωες», οι περήφανοι γονείς τους!

Χάρης Παλτόγλου: «Αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων»

Σε δηλώσεις του στο KAVALA POST, ο κ. Παλτόγλου σημείωσε πως η βράβευση από την ΕΤΑΒΕ ήταν η αναγνώριση των κόπων και της σκληρής δουλειάς αρκετών χρόνων τόσο για τον ίδιο όσο και για τους αθλητές που προσπάθησαν πολύ. «Ως προπονητής κλιμακίων της Ένωσης Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Διοίκησης της ΕΤΑΒΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Χρήστο Μανώλη για την τιμή αυτή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που κατάφεραν και διακρίθηκαν. Δούλεψαν πολύ και το αξίζουν! Ωστόσο, κοντά σε αυτούς, θα πρέπει να ευχαριστήσω και τους “αφανείς ήρωες” όλων των επιτυχιών που έχουμε τα τελευταία χρόνια ως Σύλλογος, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς των παιδιών! Αυτοί στηρίζουν τα παιδιά τους και είναι δίπλα σε κάθε τους βήμα. Από τις καθημερινές μετακινήσεις τους στις προπονήσεις μέχρι τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Μπράβο σε όλους»!