Δημήτρης Μαγκαφίνης: «Οι μεταγραφές μας ανέβασαν επίπεδο…»

Ο προπονητής του Νέστου μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας αλλά και για τη νίκη της στην Αριδαία

Ως ένα από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια της φετινής χρονιάς χαρακτήρισε την εμφάνιση της ομάδας του στην Αριδαία ο προπονητής του Νέστου Δημήτρης Μαγκαφίνης! Όπως είναι γνωστό το συγκρότημα της Χρυσούπολης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2 επί του Αλμωπού, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ μιας και βρέθηκε να χάνει με 1-0, σ’ ένα πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι νέες μεταγραφικές προσθήκες του συλλόγου προσέδωσαν μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα που με τους 3 βαθμούς που πήρε εδραίωσε την παρουσία της στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας.

«Απ’ τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια»

Μιλώντας για τον αγώνα ο τεχνικός του Νέστου τόνισε ότι «πιστεύω ότι ο αγώνας μας στην Αριδαία ήταν απ’ τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε την φετινή χρονιά. Μου θύμισε την ομάδα μας στις αρχές της χρονιάς όταν «γυρίσαμε» το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό που κι εκείνο έληξε 1-2, αλλά και με το Παραλίμνιο. Το σημείο που πιστεύω ότι υπερείχαμε κατά πολύ από τους αντιπάλους ήταν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού όπου ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Κι όλα αυτά σ’ ένα πολύ κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο, όπου δεν μπορούσε να παιχθεί εύκολα ποδόσφαιρο»!

«Πολύ καλές μεταγραφές»

Αναφερόμενος στη συνέχεια στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας την περίοδο του Ιανουαρίου, ο κόουτς του Νέστου μίλησε με τα καλύτερα λόγια! «Ο Τόρες μπορεί να του λείπει η ταχύτητα, αλλά την αναπληρώνει με την ταχύτητα που έχει στο μυαλό! Τον γνώριζα από την θητεία του στις άλλες ομάδες και ξέρω ότι είναι πολύ καλός και κοντρολαρισμένος παίκτης! Η παρουσία του μας ανεβάζει επίπεδο ως ομάδα! Καλός παίκτης είναι και ο Κούτεφ, αν και στον συγκεκριμένο αγώνα δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Κορυφαίος παίκτης πάντως του Νέστου στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Μενίκου που ήταν εξαιρετικός στον αγωνιστικό χώρο»!

«Πρωτάθλημα χωρίς ουσιά, αλλά…»

Είναι φανερό πλέον ότι ο Νέστος είναι από τις καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες του ομίλου, σ’ ένα πρωτάθλημα όμως που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και ουσία! Απ’ την στιγμή που αναδείχτηκε ο ένας που θα υποβιβαστεί το μόνο ερωτηματικό είναι ποιος εκ των Δόξα Δράμας και Καλαμαριά θα πάρει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική; Πως μπορεί όμως να διατηρηθεί μια ομάδα σε υψηλό επίπεδο σε τέτοιες συνθήκες; Ο προπονητής του Νέστου απαντάει λέγοντας ότι «πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει ουσία. Ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, ωστόσο μια καλή και σοβαρή ομάδα θα πρέπει να δουλεύει σοβαρά, να κυνηγάει όλα τα παιχνίδια που δίνει και να επιδιώκει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου»!