Κεραυνός Πέρνης: Κληρώθηκε με τον ΠΑΟ Κοσμίου

Με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης κληρώθηκε στην 1η αγωνιστικής της 2ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, ο κυπελλούχος της ΕΠΣΚ Κεραυνός Πέρνης

Με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης ΠΑΟ Κοσμίου κληρώθηκε για να παίξει στην 2η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ο Κεραυνός Πέρνης! Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα και η κληρωτίδα έβγαλε γηπεδούχο τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας, που την περασμένη Τετάρτη έκανε την μεγάλη έκπληξη και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο κόντρα στον Αετό Ορφανού! Ο αγώνας δεν θα γίνει όμως στο γήπεδο της Πέρνης, λόγω του ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις και έτσι θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Χρυσούπολης. Αν προκριθεί ο Κεραυνός θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια, εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Διδυμότειχο – Προσοτσάνη, ενώ ο νικητής Άβατο – Σκούταρι θα προκριθεί χωρίς αγώνα.  Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5/4 σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα από την ΕΠΟ ενώ όσες ομάδες προκριθούν θα αγωνιστούν στις 12/4.

Η Κλήρωση

Αναλυτικά η κλήρωση της 1ης αγωνιστικής καθώς και τα ζευγαρώματα που θα προκύψουν στην 2η έχουν ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5/4)

  1. Άρης Αβάτου – Ελπίδα Σκουτάρεως
  2. ΑΕ Διδυμοτείχου – ΓΣ Προσοτσάνης
  3. Κεραυνός Πέρνης – ΠΑΟΚ Κοσμίου

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/4)
Νικητής 2 – Νικητής 3
Χωρίς αγώνα ο νικητής 1

Υποχρεωτική Συμμετοχή

Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος η συμμετοχή των κυπελλούχων των ΕΠΣ στο θεσμό του κυπέλλου δεν είναι προαιρετική, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αλλά υποχρεωτική γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό, αλλά από την άλλη πλευρά θα προσθέσει και άλλα οικονομικά βάρη στους συλλόγους! Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του θεσμού αυτός που θα πάρει το τρόπαιο του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος θα προβιβαστεί την Γ’ Εθνική κατηγορία.