ΑΟ Καβάλα: Το σερί έφτασε στις 20 νίκες! 0-1 τον Άρη Αβάτου

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, αφού την τελευταία αγωνιστική θα κερδίσει χωρίς αγώνα, επικράτησε στο γήπεδο της Φελώνης με το γκολ του Στοϊνοβιτς στην αρχή του 2ου μέρους

Την 20η σερί νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης 24/4 στο γήπεδο της Φελώνης στην Ξάνθη ο ΑΟΚ! Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά επικράτησε στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής του Άρη Αβάτου με 0-1, με το γκολ που σημείωσε ο Στοϊνοβιτς στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Η αναμέτρηση αυτή ήταν η τελευταία της Καβάλας στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι την προσεχή Κυριακή για την 34η και τελευταία αγωνιστική θα πάρει χωρίς αγώνα τη νίκη με 3-0, μιας και έχει σειρά να παίξει με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Συνεπώς με τους 3 βαθμούς που κατέκτησε και αυτούς που θα πάρει την Κυριακή 28/4 θα φτάσει στους 97 βαθμούς που αποτελεί, και μάλιστα με διαφορά, ρεκόρ βαθμολογικής συγκομιδής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Αυτό είναι ένα από τα πολλά ρεκόρ που σημείωσε το «καραβάκι» στη φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά που οδηγεί την επόμενη στην επάνοδο στην Super League 2 μετά από δύο χρόνια!

Ο ΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Σαμπανίδη και τον Λαγό. Στην αρχή του 2ου μέρους ο Στοϊνοβιτς όμως κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να κάνει το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, μιας και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με τους Αστρά, Καζαντζίδη, Δερμιτζάκη, Σμίλτο, Δαλιανόπουλο, Αλ Ρασντί, Λαγό, Μέτσε, Σαμπανίδη, Παπαδόπουλο και Ιωαννίδη, ενώ αγωνίστηκαν και οι Στοίνοβιτς, Γερονικολός, Αλτιντζής, Γιαγτζίδης.