ΑΟΚ-Βόλεϊ Γυναικών: Πρωταθλητής στον Δ’ όμιλο της Β’ Εθνικής!

Την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία θα διεκδικήσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Β' Εθνικής

Πρωταθλήτρια στον Δ΄ όμιλο της Β’ εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανακηρύχθηκε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Καβάλα κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα των play off  την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής με 3-0 σετ (10-25, 13-23, 10-25) σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στην Κομοτηνή. Οι αθλήτριες του Δημήτρη Σιώκη παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα και στα τρία σετ του αγώνα κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, πετυχαίνοντας μία άνετη νίκη, και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας της περιφέρειας μας, ενός τίτλου τον οποίο κέρδισαν πανάξια μια που συνολικά όλη την χρονιά απέδειξαν ότι ήταν η καλύτερη ομάδα. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής : Γερακίνη, Ευθυκράτη, Οικονομίδου, Κυριακίδου, Παπαδοπούλου, Καρασσαβίδη, Σαπαρδάνη, Αγγελοπούλου, Χατζή, Φλαμουρίδου, Βουρβουτσιώτου Κ., Βουρβουτσιώτου Μ., Δρόσου, Μαυρουδή.

Η Τελευταία Αγωνιστική

Η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελαν στον ΑΟΚ, μετά την απρόσμενη ήττα από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο ΓΣ Δράμας καραδοκούσε. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής καθώς και η τελική βαθμολογία έχουν ως εξής:

AE Κομοτηνής-ΑΟ Καβάλα 0-3
Φοίνικας Αλεξανδρούπολης-ΓΣ Δράμας 1-3

Η Βαθμολογία

  1. Α.Ο Καβάλα 14 (17-8)
  2. ΓΣ Δράμας 13 (15-6)
  3. ΑΕ Κομοτηνής 3 (6-12)
  4. Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 3 (6-17)

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για αυτή την αγωνιστική περίοδο είναι αυτός με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα του ΣΤ΄ ομίλου (Δυτικής Ελλάδος) ο οποίος θα κρίνει και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Συγχαρητήρια από την διοίκηση του ΑΟΚ

Τα θερμά συγχαρητήρια της νέας διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ εκφράστηκαν με χθεσινή ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Καβάλα συγχαίρει θερμά της αθλήτριες και τους προπονητές της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μεταξύ 12 ομάδων. Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε τους εφόρους, τους γονείς που είναι πάντα δίπλα αλλά και όλους όσους στήριξαν οικονομικά και ηθικά την ομάδα μας. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σύνολο του γυναικείου τμήματος είναι δεδομένη και όπως είπαμε και πέρσι, χάρη και στην πολύ καλή δουλειά και στο ταλέντο στα τμήματα υποδομών, ακόμα είμαστε στην αρχή του όμορφου αυτού ταξιδιού. Καλή επιτυχία στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α2»!