Επιμελητήριο Καβάλας: Απρεπής και ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά των παραγόντων του ΑΟΚ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου καυτηριάζει τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, προκειμένου να δοθεί μια λύση στο ζήτημα της χρηματοδότησης την οποία είχε υποσχεθεί το Επιμελητήριο

Με μια λιτή, αλλά σκληρή ανακοίνωση, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας κάνει λόγο για «απρεπή και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά των παραγόντων του ΑΟΚ» με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνάντηση με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, προκειμένου να δοθεί μια λύση στο ζήτημα της χρηματοδότησης την οποία είχε υποσχεθεί το Επιμελητήριο στην ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας και η οποία μέχρι στιγμής δεν υλοποιήθηκε (διαβάστε εδώ για το περιστατικό).

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καβάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας καταδικάζει το επεισόδιο με την απρεπή και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά των παραγόντων του ΑΟΚ στον χώρο του Επιμελητηρίου και τον χυδαίο και απαξιωτικό τρόπο της ανακοίνωσής τους.

Είμαστε οι ίδιοι επαγγελματίες και δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοιες καταστάσεις μέσα στο Επιμελητήριο. Όσοι φορείς έρχονται να ζητήσουν ενίσχυση σέβονται και τον χώρο και τις διαδικασίες που τον διέπουν.