Πάνθηρες – Νεανίδες: Πικρή ήττα (44-31) και αποκλεισμός απ’ την Πτολεμαίδα

Δεν τα κατάφεραν οι νεάνιδες των Πανθήρων στο πιο δύσκολο παιχνίδι της β' φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Έχασαν 44-31 από τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας και παράλληλα τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά

Το όνειρο της ομάδας των Νεανίδων των Πανθήρων Καβάλας για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σταμάτησε στο ντέρμπι της 2ης φάσης του θεσμού στην Θεσσαλονίκη. Το συγκρότημα της Καβάλας στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας με 44-31 και πλέον δεν έχει να περιμένει τίποτα περισσότερο από την κατάκτηση της τιμητικής 2ης θέσης στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει σήμερα Τετάρτη, αν καταφέρει να επικρατήσει του Πανεδεσσαϊκού!

Πολύ κακό ξεκίνημα

Οι πρωταθλήτριες της ΑΜΘ δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά στον αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 1ο δεκάλεπτο σημείωσαν μόλις 3 πόντους, ενώ άλλους 5 πέτυχαν στο 2ο! Με 8 πόντους στο 1ο μέρος δεν μπορούσε να περιμένει πολλά από την αναμέτρηση. Μπορεί στο 2ο ημίχρονο να ισορρόπησε τον αγώνα και στο 4ο δεκάλεπτο να μείωσε την διαφορά, που στο τέλος του 3ου 10λεπτου έφτασε στους 18 πόντους (34-18), αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τις νικήτριες. Κάποια στιγμή πλησίασε στους 8 πόντους, όμως η προσπάθεια δεν είχε συνέχεια! Ακόμα και έτσι πάντως οι Πάνθηρες αξίζουν συγχαρητήρια για την μέχρι στιγμής παρουσία τους στο πρωτάθλημα που έδειξε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις υποδομές και ότι υπάρχει μέλλον! Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης ήταν 12-3, 23-8, 34-18 και 44-31.