ΑΟ Καβάλας: «Αγγαρεία» στη Νάουσα

Χωρίς καμία σημασία ο αγώνας για την 28η αγωνιστική τη Γ’ Εθνικής στη Νάουσα

Για το άνευ σημασίας εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάουσα προετοιμάζεται η ομάδα της Καβάλας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά τους 3 βαθμούς που πήρε από το χωρίς αγώνα παιχνίδι με το Βατόλακκο, αυτός θα είναι θεωρητικά ο δεύτερος συνεχόμενο αγώνας μακριά από την έδρα του και ο στόχος θα είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώσει την μετριότατη βαθμολογική εικόνα του. Στην ουσία δηλαδή είναι μια… «αγγαρεία» που πρέπει να γίνει… Ο Άγγελος Διγκόζης, όπως κάνει συνεχώς στα τελευταία παιχνίδια θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά για να αποκτήσουν εμπειρίες. Θα έχει πλέον στην διάθεση του τους Κυριακίδη, Μπαντάνη, Μελισσόπουλο και Κυζιρίδη που εξέτισαν τις ποινές τους, όχι όμως και τους Ζυγκερίδη, Φραγκούλη και Πτηνόπουλο που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη μετά τον τραυματισμό που είχε με τον Αλμωπό όπου και αντικαταστάθηκε, ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τρίτος έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επανέλθει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νέστος

Σε ότι αφορά το Νέστο, αυτός μετά την ήττα στην Ξάνθη από τον Ορφέα επιστρέφει στην έδρα του για να αντιμετωπίσει μια από τις πιο σταθερές και οργανωμένες ομάδες του ομίλου όπως είναι ο Μακεδονικός Φούφα. Στο συγκρότημα της Χρυσούπολης προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ από την απώλεια του Ντένις Μενίκου που υπέστη ρήξη χιαστού και στην ουσία έκλεισε η χρονιά γι’ αυτόν και πλέον ο στόχος είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα Νάουσα – Καβάλα θα διευθύνει ο διαιτητής Πολυχρονίου (Καστοριάς) με βοηθούς τους Πρεσπάρη (Καστοριάς) και Μωυσιάδη (Γρεβενών) και την αναμέτρηση Νέστος – Μακεδονικός Φούφα ο Τσοπουλίδης (Ξάνθης) με βοηθούς τους Τζώτζο και Καραγιάννη (Θράκης). Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα Καλαμαριά – ΑΟ Καρδίας θα διευθύνουν οι Καβαλιώτες Ψωμόπουλος, Βερνέζη και Δεδονάκης, ενώ ο Τελίδης θα είναι παρατηρητής του αγώνα Δόξα Προσκυνητών – Λαγκαδάς.