ΑΟΚ – Νέστος: Για το πρεστίζ στο ντέρμπι της Καβάλας

Για ένα τοπικό ντέρμπι που έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα μιας και δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό κίνητρο, ετοιμάζονται ΑΟ Καβάλας και Νέστος Χρυσούπολης. Το ντέρμπι της Καβάλας, που κάτω από άλλες συνθήκες θα κέντριζε το ενδιαφέρον όλων, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (17.00) στο «Ανθή Καραγιάννη» για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Οι δύο ομάδες περιμένουν απλά και μόνο να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους την φετινή σαιζόν και το μόνο που μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για τη νίκη είναι το πρεστίζ από την επικράτηση σ’ ένα τοπικό ντέρμπι! Ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί χωρίς...

Για ένα τοπικό ντέρμπι που έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα μιας και δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό κίνητρο, ετοιμάζονται ΑΟ Καβάλας και Νέστος Χρυσούπολης. Το ντέρμπι της Καβάλας, που κάτω από άλλες συνθήκες θα κέντριζε το ενδιαφέρον όλων, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (17.00) στο «Ανθή Καραγιάννη» για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας! Οι δύο ομάδες περιμένουν απλά και μόνο να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους την φετινή σαιζόν και το μόνο που μπορεί να αποτελέσει δέλεαρ για τη νίκη είναι το πρεστίζ από την επικράτηση σ’ ένα τοπικό ντέρμπι! Ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για να πάρει τη ρεβάνς από την οδυνηρή ήττα του 1ου γύρου, ενώ ο Νέστος με τις γνωστές απουσίες θα προσπαθήσει να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι δικαία βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας!

Όλοι μαζί στη Θύρα 6

Σ’ αυτό το ντέρμπι, οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα καθίσουν στην ίδια κερκίδα, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σ’ έναν αγώνα συλλόγων από την ίδια περιοχή, και όπως δεν συνέβη πέρσι και δικαιολογημένα έγινε αφορμή για σχόλια! Όπως έγινε γνωστό από τον ΑΟΚ θα ανοίξει μόνο η κεντρική θύρα (6) για να φιλοξενήσει τους φίλους και των δύο ομάδων.  Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία θα ανοίξει μόνο η θύρα 6, δεν θα υπάρξει επιπλέον θύρα για τους φιλοξενούμενους».

Το πρόγραμμα

Εν τω μεταξύ, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος από την Δράμα, με βοηθούς τους Τσακίρη και Παστιάδη επίσης από την Δράμα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 29η αγωνιστικής καθώς και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν έχει ως εξής:
– Μακεδονικός Φούφα – Καμπανιακός: Γκαραγκάνης (Πιερίας)
– ΑΟ Καρδίας – Λαγκαδάς: Μπαλάσας (Μακεδονίας)
– Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών: Σιμίδης (Έβρου)
– Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός: Τρακαλιάνης (Σερρών)
– Καβάλα – Νέστος: Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)
Βοηθοί: Τσακίρης, Παστιάδης (Δράμας)
Παρατηρητής: Μανάκας (Θράκης)
– Νάουσα – Δόξα Δράμας: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
– ΑΕΠ Βατολάκκου – Παραλίμνιο: α. α.
Ρεπό η Καλαμαριά