ΚαβάλαBC: Όλα για όλα στα Πεύκα!

Τους κόπους όλης της χρονιάς παίζει στη Θεσσαλονίκη η Ένωση στον τελευταίο αγώνα των πλέι άουτ για την σωτηρία στην Α2

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για την ομάδα μπάσκετ της Καβάλας! Το απόγευμα της Τετάρτης (5.00) στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης θα παίξει τους κόπους όλης της χρονιάς στο φετινό πρωτάθλημα της Α2! Αν κερδίσει, παραμένει στην κατηγορία, αν χάσει υποβιβάζεται στην Β’ Εθνική! Απλά πράγματα και συνάμα κρίσιμα και κομβικής σημασίας! Συνεπώς το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη θα τα παίξει όλα για όλα για να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα, να κάνει το 3-2 στη σειρά και στην ουσία να πετύχει τον φετινό στόχο που απ’ την αρχή είχε οριστεί η παραμονή στην κατηγορία!

«Ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό»

Αυτή τη στιγμή της κρίσης, στο τραπέζι δεν υπάρχουν ούτε τραυματισμοί, ούτε κάθε άλλης φύσεως προβλήματα και ενοχλήσεις! Όλοι είναι προσηλωμένοι στον στόχο και στην επανάληψη της πολύ καλής εμφάνισης το Σάββατο στο κλειστό της Καλαμίτσας! Εκεί όπου η Ένωση απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι καλύτερη ομάδα από τα Πεύκα και δικαιούται να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία. Στις λίγες προπονήσεις που μεσολάβησαν από τον αγώνα του Σαββάτου ο Νίκος Πενταζίδης επανέλαβε αυτό που έλεγε στους παίκτες του όλο αυτό το διάστημα, ότι δηλαδή στην ουσία η Καβάλα παίζει ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό! «Αν καταφέρουμε να είμαστε εμείς όπως πρέπει, παίζοντας με πάθος, δύναμη και καρδιά, τότε θα είμαστε και πιο κοντά στην πολυπόθητη νίκη»!

Ο Παράγων… άγχος

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» – αντίπαλος λοιπόν για την Καβάλα BC είναι ο ίδιος της ο εαυτός που στον αγώνα εμφανίζεται με την… μορφή του άγχους! Ένα άγχος που στην ουσία κόστισε τη νίκη στον πρώτο αγώνα στα Πεύκα με τις 15 χαμένες βολές (από τις 27 που δοκίμασαν οι παίκτες)! Αν όμως περιοριστεί, όπως φάνηκε ξεκάθαρα το Σάββατο στην Καλαμίτσα, τότε θα φανεί σίγουρα η ανωτερότητα της στο γήπεδο…

Με πολύ κόσμο στα Πεύκα

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η κρισιμότητα του αγώνα της Τετάρτης και το κάλεσμα της διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας προς τον κόσμο να την ενισχύσει στον αγώνα με τους Μαχητές στα Πεύκα, έχει δημιουργήσει ένα αυξημένο ρεύμα ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην δωρεάν εκδρομή για την Θεσσαλονίκη. Μέχρι χθες το απόγευμα οι συμμετοχές των φιλάθλων της Καβάλας BC για το ταξίδι με το λεωφορείο ξεπέρασαν τις 35 και θεωρείται σίγουρο ότι μέχρι και την Τετάρτη θα κλείσουν οι περισσότερες, αν όχι όλες οι θέσεις. Αυτό που έχει ενδιαφέρον όμως είναι ότι υπάρχουν και πάρα πολλοί φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στα Πεύκα με τα δικά τους αυτοκίνητα, ξεκινώντας μετά το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η κερκίδα που θα δημιουργηθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Πεύκων θα είναι θερμή και η ευχή όλων είναι να επιστρέψουν χαρούμενοι.