Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ: «Αργυροί» οι βετεράνοι της Καβάλας

Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι δύο ομάδες βετεράνων μπάσκετ της Καβάλας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Λάρισα

Στους τελικούς των κατηγοριών τους έφτασαν οι δύο ομάδες βετεράνων μπάσκετ της Καβάλας που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων που φέτος πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα. Τα… παλικαράκια της ομάδας +40 και αυτά της +50, έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα γήπεδα του Θεσσαλικού κάμπου και έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής! Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν στους τελικούς ωστόσο με την πορεία τους έδειξαν ότι… βαστάνε ακόμα και είναι πολύ ανταγωνιστικοί αλλά και αποτελεσματικοί.

Η ομάδα +40

Η ομάδα +40 την Παρασκευή κέρδισε εύκολα την Κομοτηνή με 80-55 και το Σάββατο στον τελικό του ομίλου της (1ος όμιλος) επικράτησε με 74-52 της τοπικής Λάρισας. Έτσι την Κυριακή για τις θέσεις 1-2 αντιμετώπισε την ομάδα της Αθήνας από την οποία έχασε με 62-55. Ακολούθησαν κατά σειρά, Βέροια, Λάρισα, Αγρίνιο, Χίος, Κομοτηνή και Ξάνθη. Η ομάδα της Καβάλας είχε την εξής σύνθεση: Νίκος Πενταζίδης, Σάββας Φουρτούνας, Θωμάς Φουρτούνας, Αντρέας Κοκορόγιαννης, Theo Πορλίδης, Κώστας Γεωργιάδης, Παντελής Γεωργιάδης, Νίκος Γεωργαλής, Χαράλαμπος Δαμιανίδης, Χρήστος Κελεμένης.

Η ομάδα +50

Από τη μεριά της η ομάδα +50 ξεκίνησε με δύσκολη νίκη με 50-47 την Παρασκευή επί της Λάρισας και το Σάββατο επικράτησε με 64-53 επί της 2ης ομάδας της Αθήνας. Την Κυριακή στον τελικό όμως έχασε από την 1η ομάδα της Αθήνας με 66-52. Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Δημήτριος Αϊβαζίδης, Δημήτριος Γουργιώτης, Ανδρέας Στεφανίδης, Μάριος Βλάχος, Μάκης Χατζηαβραάμ, Τάσος Σαββίδης, Στυλιανός Σχοινάκης, Κώστας Λογοθέτης, Νίκος Βουδούρης, Ευριπίδης Καραδανάς.