Νέστος Χρυσούπολής: Σε αναζήτηση νέων στελεχών για το ΔΣ

Παράγοντες που θέλουν να βοηθήσουν στον οικονομικό τομέα αλλά και με προσωπική εργασία αναζητούν στην ομάδα του Νέστου

Σε αναζήτηση στελεχών που θέλουν να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια που θα γίνει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται στο Νέστο Χρυσούπολης! Αυτό προκύπτει μετά την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου την προηγούμενη εβδομάδα, όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε που κατά γενική ομολογία ήταν άκρως ικανοποιητική! Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε γίνεται λόγος για την ανάγκη να συσταθεί ένα 11μελες ΔΣ που λειτουργήσει με νέες έξυπνες ιδέες για το καλό της ομάδας. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν όχι μόνο με χρήματα αλλά και με προσωπική εργασία. Η απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Μπουντρούδης φαίνεται να θέλει να συνεχίσει, όπως και αρκετά μέλη της διοίκησης, όμως το ΔΣ χρειάζεται επειγόντως «νέο αίμα»!

Η Ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει τα εξής: «Ο Σύλλογός μας ΑΣ Νέστος Χρυσούπολης πραγματοποίησε την γενική του συνέλευση στις 31/5/2017. Μετά τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας για την νέα περίοδο. Συγκεκριμένα: Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει την νέα σεζόν η ομάδα είναι να συσταθεί Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από έντεκα (11) μέλη και πέντε (5) αναπληρωματικά μέλη. Το νέο Συμβούλιο θα λειτουργήσει με νέες έξυπνες ιδέες για το καλό της ομάδας μας. Συστήθηκε επιτροπή από παλιούς και νέους συμβούλους με σκοπό την συνάντηση με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρέπει όλοι μαζί να συστρατευθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική βοήθεια αλλά και η προσωπική εργασία που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Ελάτε κοντά μας να κάνουμε τον Νέστο μας δυνατό».

Η Καλαμάτα «βλέπει» Μαγκαφίνη

Απ’ την στιγμή που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά του συλλόγου, είναι λογικό να μην υπάρχει τίποτα άλλο τόσο σε ότι αφορά το ρόστερ της ομάδα της νέας χρονιά (αν και οι πρώτες σκέψεις μιλούν για λιγότερα χρήματα που θα δαπανηθούν για μεταγραφές), όσο και για τον προπονητή. Στο Νέστο είναι απολύτως ευχαριστημένοι από την παρουσία του Δημήτρη Μαγκαφίνη, το όνομα του οποίου όμως «παίζει» για αρκετές ομάδες τόσο του 1ου ομίλου, όσο και άλλων με τελευταίο παράδειγμα αυτό της Καλαμάτας!