Νέστος: Αποχώρηση Μαγκαφίνη, Καραλίδη & Μαστυγόπουλου

Παρελθόν από την ομάδα της Χρυσούπολης ο προπονητής Δ. Μαγκαφίνης καθώς και οι διοικητικοί παράγοντες Στ. Καραλίδης και Γ. Μαστυγόπουλος

Αποχωρήσεις σημειώθηκαν χθες στην ομάδα του Νέστου, στην τεχνική ηγεσία αλλά και στο διοικητικό σχήμα! Όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δεν θα συνεχίζει στον πάγκο του συγκροτήματος της Χρυσούπολης, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, ενώ τον δρόμο της αποχώρησης διάλεξαν και δύο δραστήρια διοικητικά στελέχη όπως ο Στάθης Καραλίδης και ο μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός Γιώργος Μαστυγόπουλος. Οι αλλαγές αυτές γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την δημιουργία ενός δυνατού σχήματος στην διοίκηση του συλλόγου που θα οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα είναι σαφώς πιο δύσκολο και απαιτητικό από αυτό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μόνο εβδομάδες!

Δ. Μαγκαφίνης: «Θετικό πρόσημο»

Σε ότι αφορά τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη, ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα αποχωρούσε από την ομάδα, έχοντας κλείσει τον κύκλο του σ’ αυτήν. Η αποχώρηση έγινε μέσα πολύ καλό κλίμα, μιας και η ομάδα έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά που έκανε, αλλά και ο ίδιος από τις συνθήκες που βρήκε αλλά και από τα αποτελέσματα που έφερε! Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο πρώην, πλέον, τεχνικός του συγκροτήματος της Χρυσούπολης τόνισε ότι «μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με το Νέστο. Μερικές φορές πρέπει κάποιος να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον! Πιστεύω ότι πρόσφερα πολλά στην ομάδα και άφησα πίσω μια βάση με παιδιά που μπορούν να προσφέρουν στο Νέστο και τα επόμενα χρόνια! Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα, τόσο αυτούς που ήταν μαζί μου απ’ την αρχή της χρονιάς, όσο και αυτούς που ήρθαν από τον Ιανουάριο και μετά, αλλά και αυτούς που αποχώρησαν! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω του ΔΣ του Νέστου, που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στην ομάδα! Επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο της Χρυσούπολης, τον οποίο θα έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου. Σ’ αυτές τις δύο περιόδους που δούλεψαν στο Νέστο, το 2014 και το 2017, πιστεύω ότι πετύχαμε πολλά πράγματα και το κυριότερο δημιουργήσαμε μια ομάδα και για το μέλλον. Η παρουσία μου είχε θετικό πρόσημο»!