ΑΟΚ – Kyokushin Karate: 3 μετάλλια στο πιο δύσκολο τουρνουά

Νέες επιτυχίες για τους νεαρούς αθλητές της σχολής του Δημήτρη Γαλάνη, στην πιο δύσκολη διοργάνωση που πήραν μέρος, που έγινε στο Μπουρκάς της Βουλγαρίας

Ως ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά που έχουν λάβει μέρος μέχρι στιγμής οι αθλητές του ΑΟΚ Kyokushin Karate Kavala, χαρακτηρίζεται το Διεθνές Πρωτάθλημα Shinkyokushin που έγινε στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας! Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών σε όλες τις ηλικίες και κανονισμούς όπως πρέπει να είναι πραγματικά το knock down kumite , χωρίς θώρακες , με επιτρεπόμενα όλα ανεξαιρέτως τα λακτίσματα σε όλες τις ηλικίες και χωρίς κάσκες και γάντια από εφήβους και πάνω!

Με ανακοίνωση της η σχολή δίνει συγχαρητήρια στους αθλητές της, Κατερίνα Σωτηροπούλου (χρυσό μετάλλιο), Πέτρο Ζιγδέλη (ασημένιο μετάλλιο ) και Νίκο Σιαφάκα (χάλκινο μετάλλιο ) οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια τόσο τον ΑΟΚ Kyokushin Karate Kavala όσο και την Ελλάδα !

Η συμμετοχή στο Διεθνές Τουρνουά της Shinkyokushin ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών μας εν όψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της οργάνωσης μας στην Ρουμανία στις αρχές Ιουλίου! Ο δάσκαλος της σχολής Δημήτρης Γαλάνης ευχαριστεί τον branch chief της Shinkyokushin Βουλγαρίας, Sensei Hristo Terziev για την πρόσκληση στο τουρνουά και την εγκαρδιότητα που υποδέχθηκε την Ελληνική αποστολή ! Η οργάνωση της Καβάλας θα συνεργάζεται με την Shinkyokushin Βουλγαρίας σε όλες τις μελλοντικές διοργανώσεις! OSU!!!