Kyokushin Karate ΑΟ Καβάλα: Εξετάσεις ζωνών από 80 μαθητές

Με τις καθιερωμένες εξετάσεις έκλεισε και η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον επιτυχημένο σύλλογο

Με τις εξετάσεις των 4 τελευταίων γκρουπ , έκλεισε όμορφα άλλη μια σεζόν για την σχολή Kyokushin Karate Kavala-Μαχητικές Τέχνες/ΑΟ Καβάλα. Συνολικά πάνω από 80 μαθητές μέσα από δυναμικές και πολύωρες εξετάσεις έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν για άλλη μια φορά το πολύ υψηλό επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και της τεχνικής τους κατάρτισης ! Η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής του δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας για το επίπεδο τους και την κατάκτηση του επόμενου βαθμού!

Συγχαρητήρια δίνονται επίσης και στους μαθητές Νίκο Σφήκα και Δημήτρη Καλαλά για την απόκτηση της μαύρης ζώνης και τον τίτλο του Shodan! Συγχαρητήρια στους μαθητές Γιώργο Καραμιχάλη και Πέτρο Ζιγδέλη για την απόκτηση του 2ου Dan και τον τίτλο του Senpai!

Από τον σύλλογο ευχαριστούν τον Sensei και προπονητή του Fdf Dojo Ανέστη Μπαρμπούτη που τίμησε με την παρουσία του στις εξετάσεις των μαύρων ζωνών! Επίσης ευχαριστούν τον Senpai Γιάννη Τσίρλη και την Shodan Κατερίνα Σωτηροπούλου που βοήθησαν σημαντικά στις εξετάσεις!

Καταλήγοντας από τον σύλλογο, εύχονται καλό καλοκαίρι στους μαθητές που ξεκινάνε τις διακοπές τους και τονίζουν ότι τους περιμένουν αρχές Σεπτεμβρίου για μια ακόμα πιο δυναμική σεζόν! Σε ότι αφορά τους… σκληροπυρηνικούς που θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι , οι προπονήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα είναι Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη στις 20:30! OSU!