2ο Εργασιακό Μπάσκετ: Την Κυριακή οι μεγάλοι τελικοί!

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, με τους μεγάλους τελικούς που θα γίνουν στο κλειστό της Καλαμίτσας την Κυριακή το βράδυ

Στην τελική του φάση μπαίνει πλέον το 2ο Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Δήμου Καβάλας, μιας και έχουν διαμορφωθεί τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και θα παίξουν για τις θέσεις 1-2, και αυτά που θα παίξουν στον μικρό τελικό για να πάρουν τις θέσεις 3-4. Η πρωταθλήτρια ομάδα των Εργαζομένων στην Καβάλα Οιλ θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, αυτή τη φορά απέναντι στην δυνατή ομάδα των Γυμναστών, ενώ οι περσινοί φιναλίστ Πυροσβέστες θα συμμετέχουν στον μικρό τελικό κόντρα στους Μηχανικούς. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Καλαμίτσας. Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» κάνει γνωστό ότι οι Τελικοί Αγώνες του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18:30 Μικρός Τελικός: Πυροσβέστες – Μηχανικοί
20:30 Μεγάλος Τελικός: Γυμναστές – Εργαζόμενοι Καβάλα Οιλ

Μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των τριών πρώτων ομάδων καθώς και των τριών πρώτων σκόρερ του Πρωταθλήματος».

Το Σάββατο για τις θέσεις 5 έως 8

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνιστική δραστηριότητα στον άκρως επιτυχημένο αυτό θεσμό θα έχουμε και το Σάββατο στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα για τις θέσεις 5-6 και 7-8. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

(Θέσεις 7-8) 18.30: Λευκοσιδηρουργία Καβάλας – Τραπεζικοί
(Θέσεις 5-6) 20.30: Επαγγελματίες Παληού – Στρατιωτικοί.