ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Συνεχίζεται η έντονη κινητικότητα στις ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας σε μεταγραφικό και διοικητικό επίπεδο

Πλούσιο ήταν σε ειδήσεις το Σαββατοκύριακο σε ότι αφορά τις κινήσεις των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου. Τα τελευταία νέα τους έχουν ως εξής:

Δόξα Θεολόγου: Γενική Συνέλευση την Τετάρτη

Μετά την απογοητευτική περσινή χρονιά, στην Δόξα Θεολόγου θα επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα, αρχίζοντας απ’ τα διοικητικά και την Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη στον Ποτό. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «μετά από την σύγκλιση του ΔΣ της Δόξας Θεολόγου – Ποτού αποφασίστηκε ομόφωνα η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου. Η απερχόμενη διοίκηση καλεί τους φίλους- μέλη του σωματείου την ερχόμενη Τετάρτη, ώρα 12.00 στο καφέ «Ανώνυμο» στον Ποτό, σε Γενική Συνέλευση (τελευταία) με θέμα την συγκρότηση νέου ΔΣ. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη».

Βύρων Καβάλας: Και ο Οδ. Εμινίδης στο ρόστερ

Ακόμα μια μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Καβάλας εντάσσοντας στο ρόστερ της και τον Οδυσσέα Εμινίδη. «Στην προσπάθειά για την ενίσχυση της ομάδος μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Εμινίδη Οδυσσέα . Ο Οδυσσέας τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ΑΟΚ, Ν. Καρβάλη , Αντιφιλίππους και Ορφέα Ελευθερούπολης. Καλώς ήρθες Οδυσσέα σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά»!

Άρης Πηγών: Πήρε και τον Γαμβρέλη…

Η προσπάθεια του Άρη για περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συνεχίζεται με ακόμα πιο εντυπωσιακές κινήσεις. Η τελευταία ακούει στο όνομα του Δήμου Γαμβρέλη με μεγάλη εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. «Το ΔΣ του Άρη Πηγών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής. Καλωσορίζουμε τον Δήμο Γαμβρέλη. Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες παίζοντας σε Απόλλων Χρυσοχωρίου, ΑΟΚ, Ιωνικό Θεσ. και Νέστο θα βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣ Καβάλας». Επίσης η ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Β’ κατηγορία ανακοίνωση και την απόκτηση του 16χρονου ταλαντούχου επιθετικού Νίκου Παπαργυρίου από τον ΠΟ Κεραμωτής που αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας.

Ορφέας Ελευθ/λης: «Αγορές» από τον Ηρακλή Καβάλας

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί και επίσημα, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι ο Ορφέας Ελευθερούπολης έχει κλείσει την υπόθεση της απόκτησης δύο έμπειρων παικτών από τον Ηρακλή Καβάλας. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Διονύση Ευστρατίου καθώς και τον πλάγιο αμυντικό Γιώργο Ρουμελιώτη. Επίσης η ομάδα έχει ήδη αποκτήσει και τους Αναστασιάδη και Μοσχόπουλο την Ασπίδα Πολυστύλου.

Ατρόμητος Χαλκερού: «Διαζύγιο» με τον Τόνιο

Μετά τις αποκτήσεις παικτών, ήρθε και η σειρά των αποχωρήσεων για τον σύλλογο που επέστρεψε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Παρελθόν λοιπόν αποτελεί ο Αθ. Τόνιος με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει τα εξής: «Σε λύση της συνεργασίας με κοινή συναίνεση προχώρησε η ομάδα μας με τον ποδοσφαιριστή Τόνιο Αθανάσιο προ λίγων ημερών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Απόλλων Χρυσοχωρίου: Κρίσιμη Γεν. Συνέλευση

Μετά από δύο άκαρπες προσπάθειες για την διεξαγωγή Γεν. Συνέλευσης στις αρχές του μήνα, η τρίτη προετοιμάστηκε καλύτερα και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στην αίθουσα της κοινότητας Χρυσοχωρίου, παρουσία και του Δημάρχου Νέστου. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη και τους φίλους του Απόλλωνα θα είναι ο απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Φρίξος Πλατανοτόπου: Προφορική συμφωνία με 5 παίκτες

Σε προφορική συμφωνία με πέντε παίχτες έχει έρθει η διοίκηση της ομάδας και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε και ανακοινώσεις. Γίνονται καθημερινές συζητήσεις και με άλλα παιδιά ούτως ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμη για το καινούργιο πρωτάθλημα.