ΕΠΣ Καβάλας: Τα νέα των ομάδων

Έντονη η κινητικότητα των ομάδων της ΕΠΣΚ εν όψει της παρουσίας τους στα επόμενα πρωταθλήματα.

 

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας τους οι περισσότερες από τις τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου της Καβάλας, προσπαθούν να ολοκληρώσουν το κύκλο των μεταγραφών τους και όχι μόνο.

Πανιώνιος Ξεριά:

Ο Λαζαρίδης δοκιμάζεται στη Χοφενχάιμ

Τις ευχές της για καλή επιτυχία στο Νίκο Λαζαρίδη που δοκιμάζεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Χόφενχάιμ, στέλνει με ανακοίνωση του ο σύλλογος. Συγκεκριμένα τονίζει «να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή μάς Λαζαριδη Νίκο που βρίσκεται στη Γερμανία και δοκιμάζεται για λογαριασμό της Hoffenheim».

ΠΑΟ Καβάλας:

Εισιτήρια διαρκείας με προνόμια

Είναι δυνατόν να αγοράζετε κάτι αλλά να κερδίζετε χρήματα; Αποκτώντας το εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ Καβάλας, ξεκλειδώνετε παράλληλα ειδικά προνόμια αποκλειστικά για εσάς! Φυσικά, το σημαντικότερο προνόμιο είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ Καβάλας χωρίς επιπλέον κόστος; Υπάρχουν όμως κι άλλα! Η ομάδα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με πολλές εταιρείες της περιοχής (και η λίστα συνεχώς αυξάνεται) ώστε οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ Καβάλας να απολαμβάνουν πολλά ειδικά προνόμια! Καταλαβαίνετε ότι αν το εκμεταλλευτείτε, το εισιτήριο διαρκείας όχι μόνο θα κάνει απόσβεση αλλά θα σας σώσει και αρκετά χρήματα στη διάρκεια της χρονιάς! Τα ειδικά αυτά προνόμια θα ανακοινωθούν αναλυτικά τον Αύγουστο! Προλάβετε! Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]. Το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 25€.

Ηρακλής Καβάλας:

Ευχαριστεί την Pitsas Camp

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Pitsas Camp απέστειλε η ομάδα της Καβάλας. «Η Ακαδημία του Ηρακλή Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους τους υπευθύνους της κατασκήνωσης Pitsas Camp για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας κατά τη διάρκεια της διαμονή τους από τις 30 Ιουνίου – 11 Ιουλίου και τους εύχεται καλό υπόλοιπο. Η Ακαδημία επίσης ευχαριστεί δύο δικά της παιδιά, τους Νικόλαο Μαυρίδη και Τσιτσιλικάκη Παναγιώτη πως ως ομαδάρχες έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, κάνοντας τη διαμονή των μικρών κατασκηνωτών άνετη και διασκεδαστική».

Ορφέας Ελευθερούπολης:

Απέκτησε τον Μανόλη Τσίλογλου

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης αποκτώντας τον ικανότατο επιθετικό Μανόλη Τσίλογλου από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο 23χρονος επιθετικός έχει συμμετοχές με την ομάδα του χωριού του τόσο στην τοπική κατηγορία όσο και στην Γ’ Εθνική.

Μ.Α. Ορφανίου:

Χρυσοστομίδης στον πάγκο;

Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο νέος προπονητής της ομάδας, που πέρσι έχασε στο τελευταίο παιχνίδι την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει κοουτσάρει πολλές ομάδες και στην Καβάλα πρόκειται να αντικαταστήσει τον Στέλιο Κατρακυλάκη, στην συγκεκριμένη θέση.

Βρασίδας Ν. Περάμου:

Παρελθόν ο Στ. Τζιτζιός

Δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα του Βρασίδα Ν. Περάμου και τη νέα χρονιά ο Σταύρος Τζιτζιός τον οποίο ο σύλλογος ευχαρίστησε για την συνεργασία. Αναλυτικά: «Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο Σταύρος Τζιτζιος .Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του έως τώρα στον Βρασίδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία».