ΕΠΣΚ – Κίνηση «ΑΝΑΣΑ»: «Δεν θα σου κάνουμε την χάρη να μην κατεβούμε στις εκλογές»

Σκληρή απάντηση της αντιπολίτευσης στην διοίκηση της Ένωσης προς τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Μπ. Ευσταθιάδη

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε η «αντιπολίτευση» στην ΕΠΣ Καβάλας στον πρόεδρο της Μπάμπη Ευσταθιάδη που σε δηλώσεις του είχε ισχυριστεί ότι πολλοί από τους υποψήφιους που ανακοίνωσε δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Στην ανακοίνωση υπενθυμίζονται όλα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο» και η πορεία τους στο χώρο, ενώ τονίζεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν την χάρη στον απερχόμενο πρόεδρο να μην κατεβούν στην εκλογική διαδικασία, αφού όπως υποστηρίζουν αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσει τις εκλογές… Καταλήγοντας μάλιστα κάλεσε τον κ. Ευσταθιάδη να δημοσιοποιήσει το δικό του βιογραφικό, πριν κάποιοι τον βάλουν στην ΕΠΣΚ, προκειμένου να μάθει ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας την δική του προσφορά στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Κι όλα αυτά γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης δεν υπηρέτησε σε κανένα σωματείο, πριν αναμιχθεί με τα κοινά του τοπικού ποδοσφαίρου.

Η Ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «αντιπολίτευσης» αναφέρει τα εξής: «Ο συνδυασμός «ΑΝΑΣΑ στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο»  και ο επικεφαλής του Μιχάλης Παπαδόπουλος  σε απάντηση στα λεγόμενα και γραφόμενα του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣΚ  κ. Ευσταθιάδη ή  όποιου άλλου συνέταξε το εν λόγω κείμενο στο γνωστό και μοναδικό Μ.Μ.Ε. που μιλάει και γράφει, ξαναδημοσιεύει τα μέλη του συνδυασμού που κατά τον υπογράφοντα δεν είναι καν ούτε μέλη σωματείου και αμφιβάλει εάν έχουν παρακολουθήσει έστω και μια φορά  ποδοσφαιρικό αγώνα καλώντας το φίλαθλο κοινό της Καβάλας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 1. Παπαδόπουλος Μιχαήλ: πρώην ποδοσφαιριστής, Πρώην διαιτητής, πρώην πρόεδρος Πιερικού Μελισσοκομείου, ιδρυτικό μέλος και γενικός γραμματέας ΑΕ Πιερέων 2004, πρώην αντιπρόεδρος και πρόεδρος επιτροπής Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Καβάλας, νυν μέλος ΔΣ ΕΠΣ Καβάλας.
 2. Σουφλέρης Γεώργιος: Πρώην ΔΣ Άρη Πηγών, Πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλα,ς νυν μέλος ΔΣ ΕΠΣ Καβάλας.
 3. Πριονίδης Γεώργιος: Πρώην διαιτητής, Πρώην πρόεδρος Αστέρα Φωλιάς, νυν ΔΣ ΑΟ Ποταμιάς Θάσου.
 4. Στεφανίδης Αναστάσιος: Πρώην πρόεδρος και νυν μέλος ΔΣ Δόξας Αμυγδαλεώνα , μέλος ΔΣ ΕΠΣ Καβάλας .
 5. Οικονόμου Θεόδωρος: Πρώην πρόεδρος και νυν μέλος ΔΣ Κεραυνού Καλλιράχης.
 6. Ρουμελιώτης Δημήτριος: Πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος Βρασίδα Ν. Περάμου.
 7. Παρασκευάς Χρήστος: Πρώην πρόεδρος Άρη Ακροποτάμου και νυν μέλος ΔΣ Νέος ΜΑ Ορφανίου.
 8. Κουτσικάρης Κώστας: Πρώην πρόεδρος και νυν μέλος ΔΣ του ΑΣ Παγγαίου
 9. Μπαγιός Ιωάννης: Αντιπρόεδρος Απόλλωνα Χρυσοχωρίου
 10. Ηλιάδης Δημήτριος: Πρώην πρόεδρος ΜΑ Αντιφιλίππων, πρώην Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας.

11.Σιώπης Ιωάννης: Πρώην ποδοσφαιριστής και ΔΣ Εθνικού Ν. Καρυάς.

 1. Φίλιππας Φιλίππου: Πρώην ποδοσφαιριστής και ΔΣ Ποσειδώνα Καβάλας.
 2. Λαφαζανίδης Νίκος: Πρόεδρος Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας
 3. Μιχαηλίδης Μπάμπης: ΔΣ Δόξας Αμυγδαλεώνα
 4. Λαζαρίδης Σάββας: ΔΣ Νέστου Χρυσούπολης
 5. Μάστορης Μενέλαος: Πρώην πρόεδρος Ένωσης Παγ. Δρυάδας, πρώην μέλος ΔΣ ΑΕ Πιερέων 2004, νυν υπεύθυνος της Ακαδημίας της Ένωσης Παγ. Δρυάδας.
 6. Τεπελής Μιχάλης: Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μέλος Μικτών ΕΠΣ Καβάλας, μέλος Φρίξου Πλατανότοπου.
 7. Λαζαρίδης Παύλος: Πρόεδρος Άρη Ακροποτάμου.
 8. Διακουμής Παναγιώτης: Πρώην πρόεδρος Αναγέννηση Λιμεναρίων.
 9. Σιβρή Στυλιανή: Πρόεδρος Ελπίδων Καβάλας
 10. Τουνουσίδης Ευστάθιος: Πρώην Γενικός Γραμματέας ΕΠΣ Καβάλας
 11. Μέγας Αχιλλέας: Δικηγόρος, μέλος ΑΟ Καβάλας
 12. Τσίλογλου Μαρία: Μέλος Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, πρώην μέλος ΔΣ Ορφέα Ελευθερούπολης.
 13. Χατζηραφαηλίδης Αντώνιος: Μέλος Ατρόμητου Χαλκερού.
 14. Κολυβάς Αθανάσιος: Μέλος Φιλίππων Παληού.
 15. Τσαούσης Χρήστος: Πρώην διαιτητής ΣΔΠ Καβάλας
 16. Σοφιανίδου Λένα: Προϊσταμένη ΔΕΥΑ Καβάλας
 17. Λαζαρίδης Κυριάκος: Πρόεδρος Ν. ΜΑ Ορφανίου

«Εχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα»

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν  αγαπητοί φίλοι όλοι οι παραπάνω όχι μόνο έχουν «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι» αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία έχουν «ματώσει»  και «ματώνουν» για τις ομάδες τους προσφέροντας, χρόνο, κόπο και χρήμα προκειμένω να τις κάνουν φορέα αθλητισμού και πολιτισμού των νέων, πράξεις άγνωστες για τον απερχόμενο πρόεδρο και πολλούς από την παρέα του,  που όπως εύστοχα είπε κάποιος παράγοντας του τοπικού μας ποδοσφαίρου «ούτε τενεκεδάκι δεν έχουν κλωτσήσει  στην ζωή τους».

Κάποιος διαβάζοντας  όλα τα παραπάνω  και παράλληλα διαβάζοντας και τις δηλώσεις του απερχόμενου θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κ. Ευσταθιάδης ή δεν ζει σ’ αυτόν τον τόπο ή από τον πανικό του  έχει χάσει την μνήμη του και «ξέχασε» όλους τους παραπάνω ανθρώπους.

«Κοντός ψαλμός αλληλούια»  λέει ο λαός μας. Η μέρα που τα σωματεία μας θα αποφασίσουν τι και ποιους θέλουν για το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου φτάνει. Ας κρίνουν και συγκρίνουν πράξεις , προτάσεις , πρόσωπα και ας αποφασίσουν ανεπηρέαστα .

ΥΣ 1. Αλήθεια πότε θα μας δημοσιοποιήσει  ο απερχόμενος πρόεδρος το αθλητικό του βιογραφικό, πριν την περίοδο που τον έβαλαν κάποιοι  στην διοίκηση της ΕΠΣΚ;  Για να μάθουν επιτέλους και οι παράγοντες των ομάδων μας αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό την «προσφορά» του στο «κύτταρο»  του ποδοσφαίρου που λέγεται «σωματείο». Μάλλον ποτέ…!

ΥΣ 2. Πραγματικά σε νιώθω  κ. Ευσταθιάδη. Η μοναδική σου ελπίδα να κερδίσεις τις εκλογές είναι να μην κατέβουμε σ’ αυτές.  Όπως όμως θα κατάλαβες και εσύ- άσχετα εάν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις – εγώ και όλοι οι παραπάνω άξιοι παράγοντες δεν θα σου κάνουμε την χάρη και στις 12 Αυγούστου θα απαλλάξουμε το Καβαλώτικο ποδόσφαιρο από την καταστροφική σου παρουσία».

Μπ. Ευσταθιάδης: «Πάμε για συντριπτική νίκη…»!!!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση είχε ισχυριστεί ότι υπάρχει πιθανότητα να μην κατεβεί καν ο συνδυασμός της «αντιπολίτευσης» στις εκλογές λόγω του κλίματος που πιστεύει ότι υπάρχει μετά τις οι ανοιχτές τοποθετήσεις των σωματείων υπέρ της διοίκησης, που δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά και αμφιβολίες σε κάποιον, που θα ήθελε να τοποθετηθεί απέναντι της. Επίσης κάνοντας μια σύγκριση των δύο ψηφοδελτίων είπε ότι σύμφωνα με τη γνώμη του καθιστά άνιση και απαγορευτική την αναμέτρηση. Σχολιάζοντας τις συμμετοχές στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο είπε ότι «απέναντι σε πολύπειρους παράγοντες, επιχειρούν να μπουν άνθρωποι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν είναι καν μέλη σωματείου και ίσως – ίσως, δεν μπορούν και νομότυπα να το κάνουν. Τι έχουν άραγε να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο; Ποιες οι γνώσεις τους; Ποια η εμπειρία τους; Διαβάζω στον τύπο κάποια ονόματα, που με αφήνουν έκπληκτο, γιατί αμφιβάλω, αν έχουν πάει έστω και μία φορά, να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα». Καταλήγοντας μάλιστα εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για την επικράτηση του συνδυασμού του στις εκλογές επισημαίνοντας ότι «ειλικρινά δεν θέλω να φανώ εγωιστής, αλλά απέναντι σε αυτό το ψηφοδέλτιο, ο δικός μας εκλογικός στόχος δεν είναι μόνο η νίκη. Είναι η συντριπτική νίκη, που θα καταδεικνύει περίτρανα την ορθότητα της πορείας μας και την σιγουριά που εμπνεύσαμε στο παρελθόν και θα εμπνεύσουμε  στο μέλλον»!