Αετός Ορφανού: Πήρε την ισοπαλία και το… κύπελλο!

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Αετός Ορφανού κόντρα στο Παραλίμνιο, στο ντεμπούτο του Δ. Σίτσα στον πάγκο της ομάδας, ενώ πριν την αγώνα πήρε και το κύπελλο του πρωταθλήτη της Α' ΕΠΣΚ

Αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, η νέα ισοπαλία χωρίς τέρματα που έφερε ο Αετός Ορφανού, κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, στο ουδέτερο γήπεδο της Ελευθερούπολης θεωρείται και είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σίτσα στον πάγκο της περσινής πρωταθλήτριας της ΕΠΣΚ, ο Αετός δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους που μπορεί στο 1ο μέρος να είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Τοπαλίδη (αν εξαιρεθεί η εντυπωσιακή του απόκρουση στο 10ο λεπτό). Στην επανάληψη η ομάδα της Καβάλας βγήκε πιο μπροστά, ωστόσο ούτε κι αυτή με την σειρά της μπόρεσε να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα! Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο! Η ομάδα του Αετού αγωνίστηκε με τους Τοπαλίδη, Ράνος (70’ Παυλίδη), Κάπατζη, Κωνσταντινίδη, Μαυρομάτη, Καραγιαννίδη, Ελέζι, Φ. Τζαπέγια (46’ Ευκαρπίδη), Δούμπλατζη (83’ Σαλπιγγίδη), Δουμάνη και Αποστολίδης (75’ Στογιάνοφ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την σέντρα, ο Αετός πήρε από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλου, το κύπελλο του περσινού πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας.