ΑΟ Καβάλα: «Διπλό» και στο Παραλίμνιο! 0-2 τον Απόλλωνα

Ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Καβάλας με τα γκολ των Τζελίδη και Βασίλη Παπαδόπουλου

Εναν ακόμα σημαντικό «σκόπελο» στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στη Super League 2 ξεπέρασε το απόγευμα της Κυριακής 4/2 ο ΑΟ Καβάλας. Πήρε το «διπλό» στη δυνατή έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 0-2 και διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο 1ο ημίχρονο, όπου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» τη νίκη. Ωστόσο κατάφερε να σκοράρει μόνο μια φορά με τον Λάζαρο Τζελίδη στο 33ο λεπτό. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο οι γηπεδούχοι παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Αστρά. Στο 72ο λεπτό ο Βασίλης Παπαδόπουλος έγραψε το 0-2 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας ακόμα μια σπουδαία νίκη στο «καραβάκι» σε μια περίοδο με συνεχόμενο παιχνίδια.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου: Γκαράς, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης,  Ζαβέρδας, Τζαμπέγια, Ζήση, Κατσαμάγκας, Τσιμίκας, Ελέζι, Πέτρου.
Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Λαγός, Σμίλτος, Περδίκης, Μέτσε, Τζελιδης, Γκέκας, Παπαδόπουλος Β., Σαμπανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καρακώστας, Στοϊνοβιτς, Δαλιανόπουλος, Γερονικολός.